Με εκπληκτικό Κβαρατσχέλια η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες
i

©Glomex

Με εκπληκτικό Κβαρατσχέλια η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:56 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 21.10.2023

Η Νάπολι πανηγύρισε την επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Βερόνα με 3-1 και ανέβηκε στη πρώτη τετράδα της Serie A.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Νάπολι, η οποία επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στη Βερόνα με 3-1, για την 9η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του. 

Πλέον με αυτή τη νίκη η Νάπολι ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ η Βερόνα παρέμεινε στη 16η θέση με μόλις 8 βαθμούς. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27ο λεπτό με τον Ματέο Πολιτάνο. Ο Ιταλός διεθνής εκμεταλλεύτηκε τη πάσα του Τζάκομο Ρασπαντόρι και με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στους «παρτενοπέι». 

Η Νάπολι ανέβασε τον ρυθμό της λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να διπλασιάσει τα τέρματά της με το πλασέ του Κβίτσα Κβαρατσχέλια (43'). 

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 55ο λεπτό έκανε το 3-1, μετά από λάθος που προήλθε από τους αμυντικούς της Βερόνα. Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με το σουτ του Ντάρκο Λάζοβιτς, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (10ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ