«Βαριά» τιμωρία για τον Γκόμεζ: Δέχτηκε δύο χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο

«Βαριά» τιμωρία για τον Γκόμεζ: Δέχτηκε δύο χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο

Δημήτρης Χούπης 20:53 - 20.10.2023

Η Μόντσα έκανε γνωστή την τιμωρία του Πάπου Γκόμεζ, ο οποίος είχε πιαστεί θετικός στο ντόπινγκ κοντρόλ, με τον Αργεντινό να δέχεται ποινή δύο χρόνια αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο.

«Βαριά καμπάνα» δέχτηκε ο Πάπου Γκόμεζ για την υπόθεση ντόπινγκ. Ο Αργεντινός είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, με αποτέλεσμα να κινδύνευε με αποκλεισμό δύο χρόνων από το ποδόσφαιρο. Αυτός ο φόβος όμως έγινε πραγματικότητα για τον μέσο της Μόντσα.

Την παραπάνω είδηση την έκανε γνωστή η ιταλική ομάδα. η οποία ενημερώθηκε από τη FIFA σε σχετική ενημέρωση για την απόφαση εις βάρος του ποδοσφαιριστή. Αυτή η ποινή ωστόσο φαίνεται ότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο και την καριέρα του, αφού είναι ήδη 35 ετών. 

Ο έλεγχος στον οποίο είχε υποβληθεί είχε γίνει πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν ο Αργεντινός μέσος είχε πιει το σιρόπι του γιου του χωρίς όμως να συμβουλευτεί τον γιατρό της Σεβίλλης

Η ανακοίνωση της Μόντσα: 

«Η Μόντσα ανακοινώνει ότι έλαβε σήμερα - 20 Οκτωβρίου 2023 - από τη FIFA, μέσω της FIGC, ειδοποίηση για την πρωτόδικη ποινή της Ισπανικής Επιτροπής Αντιντόπινγκ, που εκδόθηκε κατά του ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο Ντάριο Γκόμεζ.

Νέα στοιχεία από την ομολογία του Φατζόλι: «Μου έλεγαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια, έκλαιγα στον πάγκο για τα χρέη μου»
SERIE A

14:45 - 18.10.2023

Νέα στοιχεία από την ομολογία του Φατζόλι: «Μου έλεγαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια, έκλαιγα στον πάγκο για τα χρέη μου»

Νέα ντοκουμέντα από την ανάκριση του Νικολό Φατζόλι έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τον Ιταλό μέσο της Γιουβέντους να τονίζει ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του από διευθυντές παράνομων πλατφορμών στοιχηματισμού.

Η ποινή προβλέπει διετή αποκλεισμό από τις αθλητικές δραστηριότητες. Στα βιολογικά δείγματα του ποδοσφαιριστή βρέθηκε η παρουσία τερβουταλίνης. 

Είναι ένα φάρμακο που λήφθηκε για να ηρεμήσει μια κρίση βρογχόσπασμου, τον Οκτώβριο του 2022, όταν ο ποδοσφαιριστής ανήκε στην Σεβίλλη. Το θετικό δείγμα είναι το αποτέλεσμα μιας ακούσιας υπόθεσης. Η Μόντσα διατηρεί το δικαίωμα να αξιολογήσει τα επόμενα διαδικαστικά βήματα»