Αυτό ήταν ο λάθος του Φατζόλι στο ματς της Γιουβέντους με τη Σασσουόλο για το οποίο κατέθεσε στις ιταλικές αρχές - Το κλάμα στον πάγκο της ομάδας του (vid)

Αυτό ήταν ο λάθος του Φατζόλι στο ματς της Γιουβέντους με τη Σασσουόλο για το οποίο κατέθεσε στις ιταλικές αρχές - Το κλάμα στον πάγκο της ομάδας του (vid)

Δημήτρης Χούπης 16:54 - 18.10.2023

Ο Νικολό Φατζόλι είχε κάνει ένα λάθος στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Σασσουόλο, για το οποίο ο Ιταλός έβαλε τα κλάματα στον πάγκο, σκεπτόμενος τα χρέη του.

Η υπόθεση για τον παράνομο στοιχηματισμό του Νικολό Φατζόλι συνεχίζεται, με τον Ιταλό να αρχίζει να καταθέτει ενώπιον του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έχει υποστηρίξει αρχικά ότι ο λόγος που στοιχημάτιζε ήταν τα χρέη του και στη συνέχεια ο τζόγος του έγινε εμμονή. 

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο 22χρονος αναφέρθηκε σε ένα λάθος που είχε κάνει τον Απρίλιο του 2023 στο παιχνίδι της «γηραιάς κυρίας» με τη Σασσουόλο εκτός έδρας. Το γκολ της Σασσουόλο είχε προέλθει από ένα λάθος του Φατζόλι, ο οποίος είχε δώσει καταλάθος την μπάλα στον αντίπαλό του κι αυτός είχε βάλει το μοναδικό τέρμα. 

Γι' αυτή τη φάση λοιπόν ο 22χρονος είχε δηλώσει ότι εκείνη την ημέρα είχε φοβηθεί τόσο πολύ που άρχισε να κλαίει μετά στον πάγκο, σκεπτόμενο τα χρέη του και προβλήματά του με το στοίχημα. 

«Η χειρότερη στιγμή ήταν ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Μάρτιο του 2023, όταν φοβήθηκα τόσο πολύ που έκανα λάθος κατά τη διάρκεια του Σασσουόλο - Γιουβέντους και έπεσα στον αγωνιστικό χώρο. Άρχισα να κλαίω όταν κάθισα στον πάγκο και σκεφτόμουν τα χρέη μου και τα προβλήματα με το στοίχημα».

Ο εθισμός του Ιταλού λοιπόν έφερε και τη «βαριά» τιμωρία. Όπως αναφέρει το Sky Sports η ποινή που δέχτηκε είναι 7 μήνες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Ενώ την ίδια ώρα το ιταλικό Sky Sports υποστηρίζει πως η ποινή μπορεί να φτάσει μέχρι τους δέκα μήνες.