Ο Τονάλι πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της, ανακρίθηκε από τον εισαγγελέα για πάνω από τρεις ώρες

Σάντρο Τονάλι

i

PrtScr

Ο Τονάλι πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της, ανακρίθηκε από τον εισαγγελέα για πάνω από τρεις ώρες

Κώστας Τόπας 09:22 - 18.10.2023

Ο Σάντρο Τονάλι φέρεται να πόνταρε σε παιχνίδια της Μίλαν όσο ήταν παίκτης της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρωτοσέλιδο της «Gazzetta dello Sport».

Ο πρώην αστέρας της Μίλαν και νυν της Νιουκάστλ, Σάντρο Τονάλι συναντήθηκε την Τρίτη (17/10) με την Εισαγγελία του Τορίνο έχοντας πετάξει από την Αγγλία. Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, ήταν ο εισαγγελέας Εμανουέλε Πεδρότα που έκανε την ανάκριση με τον Ιταλό μέσο, τους δικηγόρους του και τους ανακριτές. Μία συνάντηση η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες.

Ο ατζέντης του Τονάλι επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης αναζητά θεραπεία για το εθισμό του στον τζόγο. Αυτό που θέλει να διαπιστώσει η εισαγγελία είναι αν ο 23χρονος μέσος πόνταρε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ή μόνο σε πόκερ, blackjack και άλλα τέτοιου είδους παιχνίδια. Ολα αυτά αφότου ο μέσος της Γιουβέντους, Νικολό Φατζόλι τιμωρήθηκε επίσημα με ποινή αποκλεισμού 12 μηνών, αν και μετά από έφεση η ποινή του θα πέσει στους επτά μήνες.

Ο Τονάλι πάντως φέρεται να έπαιζε συστηματικά στοίχημα όσο αγωνιζόταν στη Μίλαν και μάλιστα πολλές φορές πόνταρε στα παιχνίδια της ομάδας του! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η «Gazzetta dello Sport», η οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο νεαρός Ιταλός μέσος δεν πόνταρε σε τελικό αποτέλεσμα, αλλά έπαιζε άλλα στοιχήματα που αφορούσαν κάθε φορά τον αγώνα.

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν τότε δεν αποκλείεται ο Σάντρο Τονάλι να αποβληθεί από τα γήπεδα για τουλάχιστον έναν χρόνο.

«Ο Τονάλι πόνταρε όσο ήταν στη Μίλαν. Ομολογία στον εισαγγελέα της FIGC, που ανακρίθηκε στο Τορίνο. Τα στοιχήματα δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, αλλά ο Σάντρο κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έτους. Μίλησε στους ανακριτές για τρεις ώρες», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.