Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με τον τζόγο θα βοηθήσει να σωθεί η ζωή του»

Ο Τονάλι

i

© SS Youtube

Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με τον τζόγο θα βοηθήσει να σωθεί η ζωή του»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:10 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 17.10.2023

Ο ατζέντης του Σάντρο Τονάλι, Τζουζέπε Ρίσο επιβεβαίωσε πως ο Ιταλός πάσχει από εθισμό στον τζόγο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη «μάχη».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ιταλία αναφορικά με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών σε παράνομο στοιχηματισμό. Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες ο Νικολό Φατζόλι κατηγορήθηκε αρχικά για παραβίαση του αθλητικού κώδικα περί στοιχηματισμού σε παράνομες πλατφόρμες, ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν οι Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο. 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ο ατζέντης του παίκτη της Νιούκαστλ, Τζουζέπε Ρίσο επιβεβαίωσε πως ο Ιταλός πάσχει από εθισμό στον τζόγο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη «μάχη». 

«Ελπίζω αυτό το θέμα με τον εθισμό στο στοίχημα να βοηθήσει τον Τονάλι να σώσει τη ζωή του, όπως και άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο κατάλαβε ότι πρέπει να εστιάσει στο ζήτημα και να αντιμετωπίσει τον εθισμό με το στοίχημα με μια δυνατή, αποφασισμένη προσέγγιση», ανέφερε. 

Και πρόσθεσε: «Ο Τονάλι παίζει τώρα το πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό κατά του εθισμού στον τζόγο, θα το κερδίσει και αυτό. Τώρα είναι σε σοκ. Ευχαριστώ τη Νιούκαστλ για την εγγύτητά της, ο παίκτης μου προπονείται και θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας».

Ήταν στημένο; Η ύποπτη ενέργεια του Τονάλι στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα με την οποία είδε κίτρινη κάρτα! (vid)
PREMIER LEAGUE

20:58 - 16.10.2023

Ήταν στημένο; Η ύποπτη ενέργεια του Τονάλι στο Νιούκαστλ – Άστον Βίλα με την οποία είδε κίτρινη κάρτα! (vid)

Η κίτρινη κάρτα που είχε δει ο Σάντρο Τονάλι σε... νεκρό χρόνο στο Νιούκαστλ - Άστον Βίλα έχει γίνει viral μετά τη συμμετοχή του Ιταλού μέσου σε παράνομο στοιχηματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως Σάντρο Τονάλι και Νικολό Τζανιόλο κόπηκαν από την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας, με αφορμή την εμπλοκή τους στην εν λόγω υπόθεση. Οι δυο παίκτες ειδοποιήθηκαν για την έρευνα από τους εισαγγελείς του Τορίνο, ενώ βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο των «ατζούρι», την ώρα που προπονούνταν για τα ματς με τη Μάλτα και την Αγγλία