Βαριά αναμένεται να είναι η τιμωρία του Φατζόλι

Νικολό Φατζόλι

i

©prtscr

Βαριά αναμένεται να είναι η τιμωρία του Φατζόλι

Ορέστης Καδδάς 18:35 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 17.10.2023

Ο Νικολό Φατζόλι κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού 7 μηνών από τα γήπεδα όπως μεταδίδει έγκυρο αγγλικό μέσο.

Άμεσες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο των παράνομων στοιχηματισμών στην Ιταλία, με τον Νικολό Φαντζόλι να αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή 7 μηνών μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Τουλάχιστον έτσι μεταδίδει το βρετανικό «Sky Sport». Ο Ιταλός μέσος λέγεται ότι έχει κάνει συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο και θα ξεκινήσει άμεσα να εκτίει την ποινή του.

Ο 22χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα, προκειμένου να συνεργαστούν, ενώ δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση, ούτε θα προσπαθήσει μέσω των νομικών του εκπροσώπων να αλλάξει τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής ο Ιταλός, φέρεται να δίνει ό,τι πληροφορίες διαθέτει σχετικά με τους παράνομους στοιχηματισμούς στη γειτονική χώρα.

Τα πρώτα ρεπορτάζ από την Ιταλία έκαναν λόγο για ποινή ακόμα και 10 μηνών, αλλά μάλλον η συνεργασία του μέσου της Γιουβέντους με τον εισαγγελέα, λειτούργησε ευεργετικά. Ο Φατζόλι πάντως αρνήθηκε ότι στοιχημάτισε ποτέ σε αγώνα της Γιουβέντους.

Στο σκάνδαλο θυμίζουμε πως είναι μπλεγμένος και ο Σάντρο Τονάλι της Νιουκάστλ, που σύμφωνα με δηλώσεις και του ατζέντη του είναι εθισμένος με τον τζόγο.

Aποκάλυψη Γενικού Γραμματέα Federbet: «Το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολείται με τον τζόγο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:44 - 16.10.2023

Aποκάλυψη Γενικού Γραμματέα Federbet: «Το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολείται με τον τζόγο»

Σε μια τρομερή αποκάλυψη προέβη ο Γενικός Γραμματέας της Federbet, διεθνούς οργανισμού που μάχεται ενάντια στα παράνομα στοιχήματα στον αθλητισμό, λέγοντας πως θεωρεί ότι το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολούνται με το στοίχημα.

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Τονάλι

«Ελπίζω αυτό το θέμα με τον εθισμό στο στοίχημα να βοηθήσει τον Τονάλι να σώσει τη ζωή του, όπως και άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο κατάλαβε ότι πρέπει να εστιάσει στο ζήτημα και να αντιμετωπίσει τον εθισμό με το στοίχημα με μια δυνατή και αποφασισμένη προσέγγιση».

«Ο Τονάλι παίζει τώρα το πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό κατά του εθισμού στον τζόγο και θα το κερδίσει και αυτό. Τώρα είναι σε σοκ. Ευχαριστώ τη Νιουκάστλ για την εγγύτητά της, ο παίκτης μου προπονείται και θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας».