Ο Φατζόλι συμφώνησε να συνεργαστεί με την εισαγγελία - Ποια είναι η ποινή του

Ο Φατζόλι συμφώνησε να συνεργαστεί με την εισαγγελία - Ποια είναι η ποινή του

Sportal newsroom 18:03 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 16.10.2023

Ο Νικολό Φατζόλι ήρθε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο, ώστε να συνεργαστούν και θα αρχίσει άμεσα να εκτίει την τιμωρία του. Ποια είναι αυτή...

Ο Νικολό Φατζόλι κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού τη φετινή σεζόν στη Γιουβέντους και μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Ιταλίας. Ωστόσο, η καριέρα του θα μπορούσε να βιώσει μια σοβαρή οπισθοδρόμηση, λόγω των αθλητικών στοιχημάτων που πραγματοποιήθηκαν ενδεχομένως σε μυστικές πλατφόρμες.

Τα ιταλικά ΜΜΕ έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες, με το «Sky Sport Italia» να αποκαλύπτει ότι ο 22χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα, προκειμένου να συνεργαστούν, ενώ δεν θα ασκήσει έφεση, ούτε θα προσπαθήσει μέσω των νομικών του εκπροσώπων να αλλάξει τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του.

Η ποινή του αναμένεται να γίνει άμεσα γνωστή από τον εισαγγελέα και ο παίκτης θα αρχίζει να την εκτίει άμεσα, με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως μπορεί τιμωρηθεί μέχρι και με 10 μήνες εκτός ποδοσφαίρου. Αν ελπίζει σε κάτι ο Ιταλός είναι στη μείωση της ποινής λόγω της συνεργασίας του με τις αρχές.

Ήταν να μη γίνει η αρχή: Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα είναι ο τέταρτος παίκτης μπλεγμένος σε στοιχηματικό σκάνδαλο στη Serie A
SERIE A

22:18 - 13.10.2023

Ήταν να μη γίνει η αρχή: Ο Ζαλέφσκι της Ρόμα είναι ο τέταρτος παίκτης μπλεγμένος σε στοιχηματικό σκάνδαλο στη Serie A

Ένας ακόμα παίκτης βρέθηκε μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στοιχημάτων στη Serie A, με τον Ζαλέφσκι να είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που μπαίνει στη λίστα αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Φατζόλι δίνει όσες πληροφορίες έχει διαθέσιμες για το δίκτυο παράνομου στοιχηματισμού που δρα στην Ιταλία, ενώ λέγεται ότι ξόδεψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ σε διαφορετικές πλατφόρμες, και στοιχημάτισε σε αρκετούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.