Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του

Νικολό Φατζόλι

i

©prtscr

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του

Κώστας Τόπας 09:21 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 20.10.2023

Η Γιουβέντους δηλώνει την πλήρη υποστήριξη της στον Νικολό Φατζόλι καθώς, ο Ιταλός μέσος ξεκινάει την επτάμηνη απαγόρευση και θεραπεία για τον εθισμό στον τζόγο, οπότε θα μπορούσε να επιστρέψει για τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ιταλία οδηγήθηκαν για ανάκριση μετά την συμμετοχή τους σε παράνομο στοιχηματισμό. Ο Νικολό Φατζόλι ήταν ο πρώτος που έμαθε ότι πράγματι τιμωρήθηκε. Η ιταλική ομοσπονδία τον τιμώρησε για δώδεκα μήνες, πέντε εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για αποκατάσταση. Επιπλέον, στον νεαρό μέσο της Γιουβέντους επιβλήθηκε πρόστιμο 12,5 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία τους προαναφερθέντες πέντε μήνες.

Η Γιουβέντους πάντως είναι έτοιμη να περπατήσει σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι μαζί με τον Φατζόλι και μετά να τον χαιρετήσει ξανά ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Εν τω μεταξύ, η «Γηραιά Κυρία» επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να δίνει τον πλήρη μισθό του στον Φατζόλι και θα του επιτρέψει να προπονείται με την ομάδα στο στρατόπεδο της Continassa, αλλά δεν μπορεί να λάβει μέρος σε επίσημους αγώνες.

«Ο σύλλογος θα ήθελε να επιβεβαιώσει ότι υποστηρίζει πλήρως τον Νικολό Φατζόλι να βρει τον δρόμο του και θα βοηθήσει τον παίκτη με την απαραίτητη υποστήριξη για να ακολουθήσει το θεραπευτικό πλάνο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Νικολό, με τη βοήθεια του συλλόγου, των συμπαικτών του, της οικογένειάς του και των επαγγελματιών που θα τον βοηθήσουν, θα κάνει τα θεραπευτικά βήματα με μεγάλη υπευθυνότητα και, μόλις τελειώσει η αναστολή, θα επιστρέψει ειρηνικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «μπιανκονέρι».

Ψυχολόγος του Τονάλι: «Γι' αυτό έβαζε στοιχήματα υπέρ της Μίλαν»
PREMIER LEAGUE

08:59 - 20.10.2023

Ψυχολόγος του Τονάλι: «Γι' αυτό έβαζε στοιχήματα υπέρ της Μίλαν»

Ο ψυχολόγος που θεραπεύει τον μέσο της Ιταλίας και της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι για εθισμό στον τζόγο εξηγεί γιατί τα στοιχήματα στη Μίλαν έγιναν «μέρος της τελετουργικής συμπεριφοράς» και πώς μπορεί να επιστρέψει καλύτερος μετά την τιμωρία.

Ο Φατζόλι προέρχεται από την ακαδημία νέων της Γιουβέντους, έκανε το ντεμπούτο του στην κύρια ενδεκάδα το 2021. Την περασμένη σεζόν έπαιξε 26 αγώνες στη Serie A για τον σύλλογο από το Τορίνο και αυτή τη σεζόν ο μέσος είχε ήδη παίξει μερικά ματς. Μετά τον Φατζόλι, ο Σάντρο Τονάλι, φαίνεται να είναι ο επόμενος που θα τιμωρηθεί στο σκάνδαλο με τα τυχερά παιχνίδια.