Ενδιαφέρονται για Φίλιπς Νιούκαστλ και Γιουβέντους, μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με Τονάλι και Φατζόλι

Στη Γουέστ Χαμ συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς

i

©PrtScr

Ενδιαφέρονται για Φίλιπς Νιούκαστλ και Γιουβέντους, μετά το σκάνδαλο που προέκυψε με Τονάλι και Φατζόλι

Κώστας Τσιακλής 16:01 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 19.10.2023

Ο Κάλβιν Φίλιπς ψάχνει χρόνο συμμετοχής και πιθανόν να τον βρει σε Νιούκαστλ ή Γιουβέντους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μετά το σκάνδαλο που εμπλέκονται οι Τονάλι και Φατζόλι.

Νιούκαστλ και Γιουβέντους θα πρέπει να κινηθούν μεταγραφικά μετά το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού και ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Κάλβιν Φίλιπς που θέλει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τις τελευταίες μέρες τον γύρο του κόσμου κάνει το θέμα με τον παράνομο στοιχηματισμό που προέκυψε στην Ιταλία. Πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ, ο Νικολό Φατζόλι της Γιουβέντους και οι Ζανιόλο και Ζαλέφσκι των Άστον Βίλα και Ρόμα.

Οι τιμωρίες των πρώτων δύο αναμένονται να φέρουν και μεταγραφικές εξελίξεις σε Νιούκαστλ και Γιουβέντους. Υπενθυμίζουμε ότι ο Φατζόλι κινδινεύει με επτάμηνο αποκλεισμό ενώ πιθανόν να λείψει και ο Τονάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με την Telegraph λοιπόν οι δύο ομάδες που προαναφέραμε θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Άγγλος χαφ ίσως είναι πολύ θετικός σε μια τέτοια εξέλιξη αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος χρειάζεται και θέλει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν είναι εύκολο στη Σίτι με την τρομερή παρουσία του Ρόδρι. Ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έρχεται και το Euro 2024 και έτσι ο Φίλιπς θέλει καταρχάς να βρεθεί εκεί και κατά δεύτερο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Φίλιπς για το μέλλον του και τις σκέψεις αποχώρησης από τη Σίτι είπε τα εξής: «Ως ποδοσφαιριστής, θέλεις πάντα να παίζεις… και έτσι συμβαίνει με εμένα. Θέλω χρόνο συμμετοχής και προφανώς δεν τον έχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπότε αυτό είναι ένα πράγμα που θέλω να κάνω (να παίζει). Ξέρω ότι πρέπει να παίζω παιχνίδια και να αγωνίζομαι κάθε Σαββατοκύριακο. Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση για το μέλλον μου στη Σίτι τους επόμενους μήνες. Ελπίζω να έρθει η ευκαιρία μου, αλλά αν δεν συμβεί τότε θα πρέπει να πάρω άλλες αποφάσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιπς βρίσκεται στη Σίτι από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε με 49 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιντς. Σε αυτή τη διετία ο 27χρονος κατάφερε να πραγματοποιήσει μόλις 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.