Η Νιουκάστλ στηρίζει τον Τονάλι

Σάντρο Τονάλι

i

©prtscr

Η Νιουκάστλ στηρίζει τον Τονάλι

Ορέστης Καδδάς 20:24 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 18.10.2023

Με επίσημη ανακοίνωση η Νιουκάστλ δήλωσε πως στηρίζει τόσο τον Σάντρο Τονάλι, όσο και την οικογένειά του, παρά τις κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό που αντιμετωπίζει.

Ο Σάντρο Τονάλι βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τη «Gazzetta dello Sport», πόνταρε ακόμα και σε παιχνίδια της Μίλαν, όσο ήταν παίκτης της. Εφόσον κάτι τέτοιο αποδειχθεί μπορεί να τιμωρηθεί με αποβολή από τους αγωνιστικούς χώρους διάρκειας ακόμα και ενός χρόνου.

Βέβαια το ιταλικό μέσο ακόμα σημειώνει πως ο 23χρόνος μέσος δεν πόνταρε σε τελικό αποτέλεσμα της ομάδας του Μιλάνο, αλλά έπαιζε άλλα στοιχήματα που αφορούσαν κάθε φορά τον αγώνα.

Παρ' όλα αυτά η τωρινή του ομάδα, η Νιουκάστλ τον στηρίζει όπως και την οικογένειά του. Τουλάχιστον αυτό δείχνει έπειτα από επίσημη ανακοίνωση που έβγαλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νιουκάστλ:

«Η Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Σάντρο Τονάλι υπόκειται σε έρευνα από την Ιταλική Εισαγγελία και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIGC) σε σχέση με παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο Σάντρο ασχολείται πλήρως με την έρευνα και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με όλες τις αρμόδιες αρχές.

Αυτός και η οικογένειά του θα συνεχίσουν να έχουν την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου.

Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με τον τζόγο θα βοηθήσει να σωθεί η ζωή του»
PREMIER LEAGUE

17:10 - 17.10.2023

Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με τον τζόγο θα βοηθήσει να σωθεί η ζωή του»

Ο ατζέντης του Σάντρο Τονάλι, Τζουζέπε Ρίσο επιβεβαίωσε πως ο Ιταλός πάσχει από εθισμό στον τζόγο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη «μάχη».

Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, ο Σάντρο και η Νιουκάστλ δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτήν τη στιγμή».