Μεγάλη ένταση πριν το Βερόνα - Νάπολι: Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν και προκάλεσαν πανικό

Η στιγμή της έντασης

i

© PrtScr

Μεγάλη ένταση πριν το Βερόνα - Νάπολι: Οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν και προκάλεσαν πανικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:31 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 21.10.2023

Λίγο πριν την έναρξη του ματς ανάμεσα σε Βερόνα και Νάπολι, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο... κακός χαμός.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Βερόνα και στη Νάπολι για τη 9η αγωνιστική της Serie A (21/10, 16:00) δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από το «Μπεντεγκόντι», με την παρέμβαση της αστυνομίας να είναι άμεση με σκοπό να ηρεμήσει η κατάσταση. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η άφιξη των οπαδών των «Παρτενοπέι» προκάλεσε αναστάτωση στην πόλη, με τους φίλους της Βερόνα να τους περιμένουν κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις, δεν έλειψαν και οι ρίψεις αντικειμένων αλλά και η ανταλλαγή φωτοβολίδων. 

Η ιταλική αστυνομία βρίσκεται σε... αναμμένα κάρβουνα, καθώς να θυμίσουμε πως το ματς θα διεξαχθεί με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στις κερκίδες από τη στιγμή που η Νάπολι έχει προμηθευτεί 3.200 εισιτήρια.