Παραμένει στον «αέρα» το μέλλον του Οσίμεν στη Νάπολι: Έχει δεύτερες σκέψεις για την ανανέωση ο Νιγηριανός

Βίκτορ Οσίμεν

i

PrtScr

Παραμένει στον «αέρα» το μέλλον του Οσίμεν στη Νάπολι: Έχει δεύτερες σκέψεις για την ανανέωση ο Νιγηριανός

Δημήτρης Χούπης 22:10 - 20.10.2023

Όπως έκανε γνωστό η Νάπολι με μία ανακοίνωση, ο Βίκτορ Οσίμεν έχει δεύτερες σκέψεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «παρτενοπέι».

Στον «αέρα» είναι το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν στη Νάπολι. Η σχέση του παίκτη με την ομάδα βρισκόταν σε κρίση στην αρχή της σεζόν, με τον Νιγηριανό να μπαίνει σε δεύτερες σκέψεις για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «παρτενοπέι». 

Στην αρχή μάλιστα ο 24χρονος είχε δώσει θετική απάντηση για να συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα του ιταλικού νότου. Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νάπολι, ο Οσίμεν ακόμα σκέφτεται, αν τελικά θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. 

Συγκεκριμένα οι «παρτενοπέι» στην αρχή διέψευσαν ότι οι σχέσεις του Νιγηριανού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, περνάνε κρίση. Ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσαν πως ο Οσίμεν ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την ανανέωση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τα πρόσφατα σχόλια που έγιναν από τον πρόεδρο, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σχετικά με τον Βίκτορ Οσιμέν, παραποιήθηκαν από τα Μέσα. Ποτέ δεν μίλησε αρνητικά για τον Οσιμέν

Απλώς τόνισε ότι μετά από διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, οι οποίες κατέληξαν στο να δώσουμε τα χέρια και να συμφωνήσουμε να συνεχίσουμε μαζί, ο Βίκτορ κάνει δεύτερες σκέψεις. 

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του
SERIE A

09:21 - 20.10.2023

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του

Η Γιουβέντους δηλώνει την πλήρη υποστήριξη της στον Νικολό Φατζόλι καθώς, ο Ιταλός μέσος ξεκινάει την επτάμηνη απαγόρευση και θεραπεία για τον εθισμό στον τζόγο, οπότε θα μπορούσε να επιστρέψει για τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.

Τις επόμενες εβδομάδες ο Βίκτορ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί καθώς αναρρώνει από τραυματισμό και ο πρόεδρος με τον ατζέντη του Βίκτορ θα καθίσουν ήρεμα για να συζητήσουν το μέλλον. Όσα λέγονται περί «παγωμένων» σχέσεων του προέδρου με τον Οσιμέν είναι εντελώς άτοπα».