Πυρά Βιδάλ σε Τεν Χαχ: «Πως μπόρεσε να διώξει τον Κριστιάνο; Οι φαλακροί προπονητές είναι περίπλοκοι»

Κριστιάνο Ρονάλντο & Έρικ Τεν Χαχ

i

©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Πυρά Βιδάλ σε Τεν Χαχ: «Πως μπόρεσε να διώξει τον Κριστιάνο; Οι φαλακροί προπονητές είναι περίπλοκοι»

Κώστας Τόπας 14:52 - 25.09.2023

Πυρά εναντίον του Έρικ Τεν Χαχ εξαπέλυσε ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος άσκησε κριτική για την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά για την απομάκρυνση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Αρτούρο Βιδάλ αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραδέχτηκε ότι δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο για τον οποίο ο Έρικ Τεν Χαχ σταμάτησε να ποντάρει στον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την προηγούμενη σεζόν (2021/22).

«Αυτός ο προπονητής ξεκίνησε άσχημα από την πρώτη ημέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε αρχικά ο 36χρονος Χιλιανός μέσος σε ένα κανάλι στο Twitch. «Πώς μπορούσες να απομακρύνεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Ήταν ο καλύτερος σκόρερ και τον απομάκρυνε. Οι φαλακροί προπονητές είναι πολύ περίπλοκοι".

Ο Βιδάλ, ο οποίος φοράει τα χρώματα της Αθλέτικο Παραναένσε στη Βραζιλία, είχε αρκετά προβλήματά με φαλακρούς προπονητές, όπως τους αποκάλεσε, όταν ήταν πέρυσι στη Φλαμένγκο, όπου τον προπονούσε ο Χόρχε Σαμπάολι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην εθνική ομάδα της Χιλής.

Μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Βιδάλ είχε πει ότι ο Αργεντινός είναι «χαμένος» και τον κατηγόρησε ότι θεωρεί δεδομένους τους παίκτες του.