Η... αγανάκτηση των οπαδών της Γιουνάιτεντ με τις κακές εμφανίσεις του Ράσφορντ (vids)

Μάρκους Ράσφορντ

i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

Η... αγανάκτηση των οπαδών της Γιουνάιτεντ με τις κακές εμφανίσεις του Ράσφορντ (vids)

Ιάσονας Τσίλης 10:48 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 24.09.2023

Στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπέρνλι, ο Μάρκους Ράσφορντ πραγματοποίησε μια ακόμη εμφάνιση κάτω του μετρίου και οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων», δεν άφησαν το γεγονός αυτό ασχολίαστο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντκατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στην Premier League, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Άρσεναλ και Μπράιτον, επικρατώντας 1-0 της Μπέρνλι με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα που προϋπήρχαν δεν... εξαφανίστηκαν δια μαγείας. Ένα απ' αυτά είναι και η κατακόρυφη πτώση στην απόδοση του Ράσφορντ σε σχέση με την περσινή σεζόν, η οποία ήταν η κορυφαία της καριέρας του. Αρκετοί φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» είναι εξοργισμένοι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Ο Άγγλος ακραίος επιθετικός, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε έξι αναμετρήσεις. Αυτό ωστόσο, δεν είναι το βασικό πρόβλημα όσον αφορά την εικόνα του. Η έλλειψη ομαδικότητας και η κακή αμυντική του συμπεριφορά, προβληματίζουν πολύ περισσότερο. 

Στα σχετικά βίντεο, γίνονται αντιληπτά όλα τα παραπάνω.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ δεν επικρατεί καλό κλίμα και μάλιστα, έγινε λόγος για μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι... αγαπημένοι του Έρικ Τεν Χαχ και δεν αγγίζονται από τον Ολλανδό τεχνικό.

Αρκετοί θεωρούν ότι ο Άγγλος επιθετικός είναι ένας από αυτούς, με την επιχειρηματολογία τους να είναι το γεγονός ότι έχει βγει αλλαγή μόλις σε δύο παιχνίδια και σε αυτά, μετά το 85'. Προφανώς, παίζει και ρόλο η έλλειψη αξιόπιστων λύσεων στη θέση του, αλλά αρκετοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να κάτσει στον πάγκο έστω για ένα παιχνίδι, ώστε να αλλάξει λίγο τη συμπεριφορά του και να νιώσει πως η θέση του απειλείται, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αποδώσει καλύτερα.

Σίγουρα βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη χρονιά για οποιοδήποτε συμπέρασμα και μπορεί ο Ράσφορντ να παρασύρεται από τη γενικότερη μετριότητα της ομάδας του Τεν Χαχ, ωστόσο η πτώση στην απόδοση του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η επιστροφή του καλού του εαυτού, κρίνεται επιβεβλημένη για να έχει πιθανότητες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πετύχει κάτι καλό τη φετινή σεζόν.