Τεν Χαχ: «Δεν ανησυχώ για τις διαρροές στα αποδυτήρια»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Τεν Χαχ: «Δεν ανησυχώ για τις διαρροές στα αποδυτήρια»

Κώστας Τόπας 09:04 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 23.09.2023

Ο Έρικ Τεν Χαχ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις διαρροές που υπάρχουν στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για το μέλλον του Τζέιντον Σάντσο.

Η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ άντεξε ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας χάσει τρεις από τους πέντε πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ μάλιστα γνώρισε και την ήττα με 4-3 από την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Επιπλέον, ο σύλλογος έχει επηρεαστεί από ένα κύμα τραυματισμών καθώς και από τις αντίστοιχες απουσίες των Άντονι και Σάντσο.

Ωστόσο, το χάος στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» συνεχίζεται. Η «Sun» ισχυρίστηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να αγανακτεί για τη μεταχείριση που είχε ο Νταβίντ ντε Χέα πριν από την αποχώρησή του, ενώ η Manchester Evening News τόνισε ότι αρκετοί παίκτες έχουν αρχίσει να κουράζονται από την κριτική του Τεν Χαχ στα Μέσα ενημέρωσης.

Παρόλα αυτά, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι δεν ανησυχεί για τις διαρροές στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Μιλώντας πριν από την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ στην Premier League εναντίον της Μπέρνλι, ο Τεν Χαχ είπε: «Δεν ξέρω αν πρόκειται για διαρροή, αλλά ξέρω τους παίκτες μου. Όλοι μπορούν να κάνουν προτάσεις, είμαστε εντάξει με αυτό. Στη Γιουνάιτεντ, πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, ώστε να μην αλλάξει τίποτα. Όπως πάντα, έχει να κάνει με το πώς παίζουμε εναντίον της Μπέρνλι, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, σίγουρα όχι εναντίον της Μπέρνλι».

Ο Φέρντιναντ αποκάλυψε τι έλεγε ο Ρούνεϊ για τον Βίντιτς στην αρχή της θητείας του στη Γιουνάιτεντ: «Ποιος σκ@τ@ είναι αυτός;. Είναι τραγικός»
PREMIER LEAGUE

20:47 - 22.09.2023

Ο Φέρντιναντ αποκάλυψε τι έλεγε ο Ρούνεϊ για τον Βίντιτς στην αρχή της θητείας του στη Γιουνάιτεντ: «Ποιος σκ@τ@ είναι αυτός;. Είναι τραγικός»

Μιλώντας σε podcast ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ είχε εξαγριωθεί με τη μεταγραφή του Νεμάνια Βίντιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιπλέον, ο Τεν Χαχ μίλησε για το μέλλον του Σάντσο, με τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό να μην έχει εμφανιστεί, από τότε τσακώθηκε με τον προπονητή του. «Εξαρτάται από αυτόν αν θα ξαναπαίξει. Για τα υπόλοιπα, προετοιμαζόμαστε για την Μπέρνλι και αυτό είναι το επίκεντρό μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.