Σκέφτεται να αποσυρθεί αν δεν δεχτεί πρόταση από ομάδα ο Ντε Χέα

Νταβίντ Ντε Χέα

i

©prtscr

Σκέφτεται να αποσυρθεί αν δεν δεχτεί πρόταση από ομάδα ο Ντε Χέα

Δημήτρης Χούπης 19:06 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 22.09.2023

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Guardian ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι σε σκέψεις να αποσυρθεί σε περίπτωση που δεν του έρθει πρόταση, για να γίνει βασικός τερματοφύλακας.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα βρίσκεται χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έκτοτε ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε δεχτεί πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 

Εκτός από την ισπανική ομάδα δέχτηκε προτάσεις και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, τις οποίες όμως απέρριψε. Ο Ισπανός τερματοφύλακας παραμένει σε φόρμα και ελπίζει να του δοθεί κάποια ευκαιρία για να παίξει και πάλι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Guardian, ο 33χρονος θέλει μια ομάδα στην οποία να παίζει βασικός και σε περίπτωση που δεν του έρθει καμία πρόταση τότε θα εξετάσει και το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. 

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνίστηκε δώδεκα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη διάρκεια των οποίων κατέκτησε μία Premier League, δύο League Cup και ένα Europa League. Έχει πάρει δύο φορές το «χρυσό γάντι στο πρωτάθλημα και έχει μπει στην καλύτερη ενδεκάδα της Premier League πέντε φορές. 

Ο Ισπανός λοιπόν λέγεται ότι νιώθει απογοητευμένος που αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους» μετά τη λήξη του συμβολαίου του. Ο αντικαταστάτης του μάλιστα είναι ο Αντρέ Ονάνα, ο οποίος έχει δεχτεί αρκετή κριτική στους πρώτους μήνες της θητείας του στην ομάδα. 

Ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την Μπάγερν ο Ονάνα 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 3-4 στην πρεμιέρα του Champions League. Στο πρώτο γκολ μάλιστα ο Ονάνα είχε μεγάλη ευθύνη, αφού ο Καμερουνέζος δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα στο σουτ του Σανέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. 

Έπος – Έρχεται αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του δακρυσμένου Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, δεν ήξερα τον εαυτό μου – Επιτέθηκα στον Φέργκιουσον» (vid)
PREMIER LEAGUE

21:00 - 19.09.2023

Έπος – Έρχεται αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του δακρυσμένου Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, δεν ήξερα τον εαυτό μου – Επιτέθηκα στον Φέργκιουσον» (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία της Premier League και το Netflix θα βγάλει αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ τον Οκτώβρη.

Μετά το ματς ο πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ «πήρε πάνω του» την ήττα, ενώ την ίδια ώρα παραδέχτηκε πως το ξεκίνημά του στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. 

«Είναι δική μου ευθύνη, εξαιτίας μου δεν κερδίσαμε και πρέπει να μάθω από αυτό. Έχω πολλά να αποδείξω, γιατί για να είμαι ειλικρινής το ξεκίνημά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι τόσο καλό. Ήμουν εγώ που απογοήτευσα την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ονάνα.