Έπος – Έρχεται αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του δακρυσμένου Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, δεν ήξερα τον εαυτό μου – Επιτέθηκα στον Φέργκιουσον» (vid)

Έπος – Έρχεται αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ του δακρυσμένου Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, δεν ήξερα τον εαυτό μου – Επιτέθηκα στον Φέργκιουσον» (vid)

Sportal newsroom 21:00 - 19.09.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία της Premier League και το Netflix θα βγάλει αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ τον Οκτώβρη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία της Premier League. Έχει γράψει ιστορία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη γενιά του 92', στην οποία ήταν ο Πολ Σκόουλς, ο Γκάρι και ο Φιλ Νέβιλ, ο Νίκι Μπατ και ο Ράιαν Γκιγκς

Ο Άγγλος πρώην διεθνής ωστόσο έχει δεχτεί αρκετή κριτική ανά τα χρόνια. Μια στιγμή που μπορεί να έχει μείνει στα μυαλό του παλαίμαχου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και των Άγγλων ήταν η κόκκινη κάρτα που έχει δεχτεί στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998 απέναντι στην Αργεντινή. Όπου τότε αρκετοί τον είχαν κατηγορήσει πως έφταιγε αυτός για τον αποκλεισμό των «τριών λιονταριών». 

Το Netflix λοιπόν έχοντας φτιάξει αρκετά ντοκιμαντέρ για αθλητές, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάικλ Τζόρνταν, αποφάσισε να κάνει και για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σε ένα σημείο του αυτοβιογραφικού ντοκιμαντέρ, ο Άγγλος φαίνεται δακρυσμένος και εξομολογείται ότι μια περίοδο δεν ήταν ο εαυτός του. 

Αναφέροντας πως δεν έτρωγε και δεν κοιμόταν, ενώ έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στον προπονητή του, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το ντοκιμαντέρ θα βγει στις 4 Οκτωβρίου και θα έχει τέσσερα επεισόδια.

Δείτε το τρέιλερ: