Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ, 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι

Μπρούνο Φερνάντες

i

©PrtScr

Επιστροφή στις νίκες για τη Γιουνάιτεντ, 1-0 στην έδρα της Μπέρνλι

Κώστας Τσιακλής 23:55 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 24.09.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 0-1 της Μπέρνλι και επέστρεψε μετά από καιρό στις επιτυχίες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπέρνλι. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 0-1 και επέστρεψαν στις νίκες, βάζοντας τέλος σε ένα σερί τριών ηττών σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπέρνλι μπήκε καλύτερα και δημιούργησε τις δύο πρώτες φάσεις του αγώνα. Αρχικά στο 10' ο Ζέκι Αμπντούνι έπιασε μια κεφαλιά μέσα στην περιοχή όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάνα. Ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο 17', με το σουτ του αυτή τη φορά να καταλήγει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Στο 25' ο Τζόνι Έβανς σκόραρε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως ο διαιτητής είδε τη φάση στο On-Field review και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Ράσμους Χόιλουντ που επηρέαζε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Τζέιμς Τράφορντ. Στο 30' ο Χόιλουντ απείλησε ξανά όμως τελικά το σουτ του έφυγε έξω. Το γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήρθε τελικά στο 45'. Ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε τη μπάλα από τη μακρινή μπαλιά του Έβανς και με τρομερό σουτ έκανε το 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ευκαιρίες παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις. Μια από αυτές ήταν και η φάση με τον Τζέι Ροντρίγκες για τη Μπέρνλι στο 78'. Ο Άγγλος επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Ονάνα. Στο 82' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όμως η κεφαλιά του Σάντερ Μπέργκε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Με τη νίκη της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβηκε στους εννέα βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Μπέρνλι παραμένει χωρίς νίκη στην Premier League και είναι στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ