Το πρώτο μήνυμα του Ράσφορντ μετά το τροχαίο με την Rolls-Royce του

Μάρκους Ράσφορντ

i

© Gareth Copley/Getty Images

Το πρώτο μήνυμα του Ράσφορντ μετά το τροχαίο με την Rolls-Royce του

Μαρία Δαλιάνη • 13:48 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ το Σάββατο το βράδυ (23/09) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα λίγο έξω από το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάτι το οποίο προκάλεσε ανησυχία στους φίλους της ομάδας με τον Άγγλο ωστόσο, να καθησυχάζει τους φανς του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο (23/09) έφυγε με το διπλό απ;o την έδρα της Μπέρνλι και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η βραδιά αυτή όμως για τον Μάρκους Ράσφορντ δεν ολοκληρώθηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής μετά την αναμέτρηση με την Μπέρνλι και ενώ αποχωρούσε από το προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την Roll-Royce  του χωρίς ωστόσο, να τραυματιστεί ούτε ο ίδιος ούτε ο έτερος οδηγός.

Μετά την περιπέτεια του ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπευσε να καθησυχάσει του φανς του με ένα μήνυμα στο προσωπκό του λογαριασμό στο instagram και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

«Άλλο ένα τρίποντο» έγραψε αναφερόμενος στη νίκη της Μάντεστερ Γoυνάιτεντ ενώ πρόσθεσε: «Είμαι καλά παιδιά, σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας».