Πέρασαν Ρεν και Βιγιαρεάλ, στο χέρι του Παναθηναϊκού το Conference League - Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο

Πέρασαν Ρεν και Βιγιαρεάλ, στο χέρι του Παναθηναϊκού το Conference League - Η βαθμολογία και η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο

Γιώργος Σακελλαρίου 00:09 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:17 - 01.12.2023

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 από τη Βιγιαρεάλ στο «Κεράμικα» και οι Ισπανοί με τη Ρεν εξασφάλισαν την πρόκριση. Το «τριφύλλι» θέλει έναν βαθμό στη Λεωφόρο με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Παναθηναϊκός άργησε να εμφανιστεί στο «Κεράμικα».

Βρέθηκε να χάνει 3-0, αντεπιτέθηκε με τις αλλαγές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μπροστάρηδες τους Αϊτόρ, Ιωαννίδη, Παλάσιος, αλλά ηττήθηκε με 3-2.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μ' αυτή τη νίκη πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ το εισιτήριο πήρε και η Ρεν με την άνετη νίκη νωρίτερα με 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης. 

Το «τριφύλλι» πλέον έχει ελπίδες μόνο για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Θέλει έναν βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο. 

Δείτε πότε θα γίνει το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού και την ώρα διεξαγωγής.

Θα πρέπει να σημειωθεί φυσικά ότι Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα έχουν έναν αγώνα λιγότερο. 

Το ματς της τρίτης αγωνιστικής είχε αναβληθεί εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Η UEFA τον όρισε για την ερχόμενη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ενώ στις 14 του μήνα, εκτός από το ματς του «τριφυλλιού» με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, θα γίνει και το Ρεν - Βιγιαρεάλ. Θυμίζουμε ότι οι Ισπανοί νίκησαν 2-1 στην Κύπρο στο πρώτο ματς τη Μακάμπι Χάιφα, ενώ το παιχνίδι Βιγιαρεάλ - Ρεν είχε λήξει 1-0. 

Ακόμα κι αν νικήσει η Μακάμπι Χάιφα τη Βιγιαρεάλ, θα ισοβαθμίσει με τους πράσινους, οι οποίοι και πάλι θα θέλουν έναν βαθμό, αφού το πρώτο ματς στο Ισραήλ ήρθε 0-0 και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι αυτή τη στιγμή στο -2 στα γκολ, ενώ η Μακάμπι στο -7. Οπότε υπερτερεί ο Παναθηναϊκός.

Ο Panathinaikos άργησε να εμφανιστεί και «χάρισε» τη νίκη στη Βιγιαρεάλ
EUROPA LEAGUE

23:54 - 30.11.2023

Ο Panathinaikos άργησε να εμφανιστεί και «χάρισε» τη νίκη στη Βιγιαρεάλ

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με την... κόλαση της συντριβής μετά το 3-0, όμως αντέδρασε και άγγιξε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Η ήττα με 3-2 τελειώνει την υπόθεση του Europa League, αλλά το Conference League θα κριθεεί την τελευταία αγωνιστική με τη Μακάμπι Χάιφα. Οι Ιωαννίδης και Παλάσιος τα γκολ του Τριφυλλιού.

Η βαθμολογία στον όμιλο του Παναθηναϊκού