Απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Βιγιαρεάλ η Βαγιεκάνο και βλέπει εξάδα
i

Βιγιαρεάλ - Βαγιεκάνο / Photo by Manuel Queimadelos/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Απέδρασε με το διπλό από την έδρα της Βιγιαρεάλ η Βαγιεκάνο και βλέπει εξάδα

Sportal newsroom 23:57 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:08 - 31.01.2023

Η Ράγιο Βαγιεκάνο πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την εξάδα.

Μεγάλο διπλό για τη Ράγιο Βαγιεκάνο! Η ομάδα του Πάκο Χέμεθ έφυγε με το «τρίποντο» από την έδρα της Βιγιαρεάλ χάρη στο γκολ του Καμέγιο (70').

Έτσι, οι Μαδριλένοι μείωσαν τη διαφορά τους στους δύο βαθμούς από την πρώτη εξάδα της La Liga, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο», που γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από πέντε παιχνίδια, παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν με το... καλημέρα, όταν στο 4ο λεπτό ο Πίνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντιμιτριέφσκι από θέση τετ α τετ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπαένα (32').

Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη δεν άλλαξε πολύ, καθώς η Βιγιαρεάλ εξακολουθούσε να έχει το πάνω χέρι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς, στο 70', έκαναν το 0-1, με τον Καμέγιο να βρίσκει δίχτυα μετά από ασίστ του Τρέχο. Μετέπειτα διαχειρίστηκαν μέχρι τέλους το προβάδισμα τους και έφυγαν «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» με το «τρίποντο».

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ, Κουένκα, Καπουέ (81’ Κοκλέν), Φόιτ (81’ Φεμενία), Α. Μορένο (85’ Μοχίκα), Πίνο (81’ Μοράλες), Παρέχο, Ζ.Μορένο, Τσουκουέζε, Μπαένα.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπάλιο, Λεζούν, Κατέγια, Φραν Γκαρθία, Σις (63’ Λόπεθ), Σάντι, Ίσι (90+4’ Μάριο), Τρέχο (78’ Εντεκά, Αντρές (63’ Τσαβαρία), Καμέγιο (78’ Φαλκάο).