Ο Οσιμέν τέθηκε νοκ άουτ και για τον προημιτελικό με τη Μίλαν στο Champions League

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Ο Οσιμέν τέθηκε νοκ άουτ και για τον προημιτελικό με τη Μίλαν στο Champions League

Ο Βίκτορ Οσιμέν θα απουσιάσει από τον πρώτο προημιτελικό της Νάπολι κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο», καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Η Νάπολι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (12/4, 22:00), στο πλαίσιο του πρώτου ματς της προημιτελικής φάσης του Champions League. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, ο βασικός επιθετικός της ομάδας Βίκτορ Οσιμέν θα απουσιάσει από αυτήν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ενώ δεν έχει σταματήσει τις θεραπείες μέχρι και σήμερα. Θυμίζουμε, ο άσος της Νάπολι ήταν απών κι από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Μίλαν (2/4) και Λέτσε (7/4).

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, μίλησε στο «Repubblica» κι αποκάλυψε την είδηση της απουσίας του άσου της Νάπολι από το επερχόμενο ματς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Βίκτορ δυστυχώς δεν είναι σε κατάσταση για να παίξει. Οπότε ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω για τη ρεβάνς με τη Μίλαν στο "Αρμάντο Ντιέγκο Μαραντόνα" στις 18 Απριλίου».

Τη φετινή σεζόν, ο Οσιμέν πραγματοποιεί ονειρική σεζόν κι έχει συμβάλει τα μέγιστα για να κατακτήσει η Νάπολι το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από χρόνια. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με 74 πόντους και στο +16 από τη δεύτερη Λάτσιο. Ο Νιγηριανός επιθετικός μετράει 25 γκολ και πέντε ασίστ σε 29 εμφανίσεις.