Ο Βιλένα φέρνει μαζί του και την εντυπωσιακή Λάνα Σερί!

Ο Βιλένα φέρνει μαζί του και την εντυπωσιακή Λάνα Σερί!

Κώστας Τσιακλής 22:52 - 07.07.2023

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε με κάθε επισημότητα τον Τόνι Βιλένα. Μαζί με τον Ολλανδό μέσο, στην Ελλάδα θα έρθει και η πανέμορφη σύζυγος του, Λάνα Σερί.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ. Στην Ελλάδα μαζί με τον Ολλανδό μέσο θα ταξιδέψει και η πανέμορφη σύζυγος του, Λάνα Σερί.

«Βόμβα» από το... πουθενά για τον Παναθηναϊκό, καθώς με συντονισμένες κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα, οι «πράσινοι» όχι απλά έκλεισαν, αλλά ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ολλανδού, Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο παίκτης αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να παραμένει τότε στη Φέγενορντ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Ο εν λόγω ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη μεσαία γραμμή και μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ταξίδεψε τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατόν τη συμφωνία, όπερ και εγένετο.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σαλερνιτάνα με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ, πραγματοποιώντας συνολικά 33 συμμετοχές και σκοράροντας τέσσερα γκολ, έχοντας μια πολύ γεμάτη παρουσία στη Serie A, στην οποία η ιταλική ομάδα κατάφερε να σωθεί με σχετική άνεση.

Ο Τόνι Βιλένα προέρχεται από τις Ακαδημίες της Φέγενορντ, το 2019 αποκτήθηκε από τη ρωσική Κράσνονταρ αντί 9 εκατ. ευρώ και τον Ιανουάριο του 2022 αποκτήθηκε από την Εσπανιόλ με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ.

Μαζί με τον Βιλένα, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και η σύζυγος του, Λάνα Σερί. Η ίδια και ο Τόνι Βιλένα επισημοποίησαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2017, πολύ σύντομα μετά τον χωρισμό του ποδοσφαιριστή με την Ντέμι Ντε Μπουρ. Τότε ο ποδοσφαιριστής ανήκε στη Φέγενορντ. Πλέον οι δύο τους έχουν αποκτήσει και δύο παιδάκια.