Τα τέσσερα γκολ του Βιλένα με τη Σαλερνιτάνα (vids)

Κώστας Τσιακλής 21:16 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 00:29 - 08.07.2023

Δείτε τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Τόνι Βιλένα την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα.

«Βόμβα» από το... πουθενά για τον Παναθηναϊκό, καθώς με συντονισμένες κινήσεις και υπό άκρα μυστικότητα, οι «πράσινοι» όχι απλά έκλεισαν, αλλά ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ολλανδού, Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Τη φετινή σεζόν ο Τόνι Βιλένα αγωνίστηκε στη Σαλερνιτάνα με τη μορφή δανεισμού από την Εσπανιόλ, πραγματοποιώντας συνολικά 33 συμμετοχές και σκοράροντας τέσσερα γκολ, έχοντας μια πολύ γεμάτη παρουσία στη Serie A, στην οποία η ιταλική ομάδα κατάφερε να σωθεί με σχετική άνεση.

Τα τέσσερα γκολ του Βιλένα με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα:

Το παρθενικό γκολ του Βιλένα με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα δεν άργησε να έρθει αφού αυτό σημειώθηκε μόλις στην 3η αγωνιστική στην εντός έδρας κόντρα στη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί αφού θριάμβευσαν με 4-0, με τον Ολλανδό να σκοράρει το τρίτο γκολ του αγώνα. Ο Βιλένα πήρε τη μπάλα από αριστερά και συνεργάστηκε άψογα με τον Λασανά Κουλιμπαλί και πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δείτε το γκολ στο 1.56 του πιο κάτω βίντεο:

Το επόμενο θύμα του Βιλένα ήταν η Τορίνο και μάλιστα όχι μια φορά αλλά δύο. Στην 17η αγωνιστική της Serie A οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στην έδρα της Σαλερνιτάνα, με την Τορίνο να προηγείται στο σκορ στο 36’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να βγουν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Βιλένα οδήγησε τη μπάλα από τη μεσαία γραμμή μέχρι τα όρια της αντίπαλης περιοχής και με ωραίο σουτ με το αριστερό ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Δείτε το γκολ στο 1.26 του πιο κάτω βίντεο:

Οι έδρες αντιστράφηκαν και οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν στο Τορίνο τον περασμένο Απρίλιο, με το αποτέλεσμα να είναι και πάλι ισόπαλο με σκορ 1-1. Αυτή τη φορά η ομάδα που προηγήθηκε ήταν η Σαλερνιτάνα, με τον Τόνι Βιλένα να παίρνει την πάσα από τον Κριστόφ Πιάτεκ και με εξαιρετικό πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τέρμα είχε αναδειχθεί και ως ένα από τα πέντε κορυφαία της αγωνιστικής. Δείτε το γκολ στο ξεκίνημα του πιο κάτω βίντεο:

Νωρίτερα στη σεζόν ο Βιλένα είχε σκοράρει και στην εκτός έδρας νίκη της Σαλερνιτάνα με 2-1 επί της Λέτσε. Ο Ολλανδός πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ. Το πλασέ του ήταν ξανά ιδανικό. Δείτε το γκολ στο 0.37 του πιο κάτω βίντεο: