Ούτε 25 χρονών: Αυτός είναι ο οπαδός που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Βινίσιους (vid)
i

©ss tiktok

Ούτε 25 χρονών: Αυτός είναι ο οπαδός που επιτέθηκε ρατσιστικά στον Βινίσιους (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:54 - 22.05.2023

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον Βινίσιους να υποδεικνύει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε ρατσιστικά στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια.

Σάλος επικρατεί το τελευταίο διάστημα με τις ρατσιστικές επιθέσεις προς τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ. Νέο βίντεο που κυκλοφορεί δείχνει τον Βινίσιους να υποδεικνύει με το δάχτυλο του τον οπαδό της Βαλένθια που του επιτέθηκε ρατσιστικά.

Η Βαλένθια επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή της στη La Liga. Παρά τη σημαντική νίκη των «νυχτερίδων» αυτό που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι το θέμα με τη νέα ρατσιστική επίθεση προς τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός της Ρεάλ «έσπασε» τη σιωπή του και δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας τα συναισθήματα του. Συγκεκριμένα ο Βινίσιους έγραψε: «Δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη. Ο ρατσισμός είναι φυσιολογικός στη La Liga. Ο ανταγωνισμός τον θεωρεί φυσιολογικό, το ίδιο και η Ομοσπονδία και οι αντίπαλοι ενθαρρύνουν τέτοιες συμπεριφορές. Λυπάμαι πολύ. Το πρωτάθλημα που κάποτε άνηκε στον Ροναλντίνιο, στον Ρονάλντο, τον Κριστιάνο, και τον Μέσι σήμερα ανήκει στους ρατσιστές.

Ένα όμορφο έθνος, το οποίο με καλωσόρισε και αγαπώ, αλλά το οποίο συμφώνησε να εξάγει την εικόνα μιας ρατσιστικής χώρας στον κόσμο. Λυπάμαι για τους Ισπανούς που δεν συμφωνούν, αλλά σήμερα στη Βραζιλία, η Ισπανία θεωρείται μια χώρα ρατσιστών. Και δυστυχώς, για όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε εβδομάδα, δεν έχω καμία υπεράσπιση. Το δέχομαι. Αλλά είμαι δυνατός και θα το πάω έως το τέλος απέναντι στους ρατσιστές».

Πλέον ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο πιθανότητα τράβηξε ένας οπαδός της Βαλένθια. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Βινίσιους φαίνεται να δείχνει με το δάχτυλο του το δράστη της ρατσιστικής επίθεσης προς το μέρος του και μάλιστα αυτό που κάνει αίσθηση είναι ότι ο επικείμενος δράστης μοιάζει να μην είναι καν 25 ετών. Αξίζει να σημειωθεί πως διάφοροι σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Ρονάλντο και ο Κίλιαν Εμπαπέ, έχουν ήδη εκφράσει τη στήριξη τους προς τον Βραζιλιάνο.