Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Χίμπα Αμπούκ

i

© Instagram

Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Θάνος Λυμπερόπουλος • 15:26 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ένα βίντεο με την πρώην σύζυγο του Ασράφ Χακίμι να φιλάει άλλο άντρα έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το βίντεο είναι πριν γνωρίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Λίγο καιρό αφότου η Χίμπα Αμπούκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου απ' τον Ασράφ Χακίμι, ένα viral βίντεο δείχνει τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή να φιλάει άλλο άντρα. Η ηθοποιός είχε σκοπό να κρατήσει ένα ποσοστό απ' την περιουσία του Μαροκινού μόλις γίνει δεκτό το διαζύγιο, όμως προς έκπληξή της όλα τα περιουσιακά στοιχεία του παίκτη βρίσκονται στο όνομα της μητέρας του.

Στο βίντεο η Αμπούκ, φαίνεται να βρίσκεται σε κάποιο γκαλά και να φιλάει τον άντρα πάνω στη σκηνή. Πολλοί ισχυρίζονται πως το βίντεο αυτό έχει καταγραφεί πριν αρκετά χρόνια, όμως αρκετοί πιστεύουν ότι είναι αρκετά φρέσκο. Η σύζυγος του Χακίμι παρουσίαζε κάποια βραβεία μαζί με τον στυλίστα Πελάγιο Ντίαζ, τον οποίο και φίλησε.

Ο γάμος του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν κατέρρευσε ύστερα απ' τις καταγγελίες που του αναγγέλθηκαν για τον βιασμό μιας 23χρονης. Αργότερα αποκαλύφθηκε πως η ηθοποιός απ' την Τυνησία είχε σκοπό έτσι κι αλλιώς να σταματήσει την σχέση της με τον ποδοσφαιριστή, καθώς αυτός προτιμούσε να ζει έναν πιο «ξέφρενο» τρόπο ζωής, απ' το να δίνει σημασία στη γυναίκα του.

Η Χίμπα Αμπούκ καθυστέρησε αρκετά να πάρει θέση για το ζήτημα του βιασμού κι όπως έκανε γνωστό μετά από καιρό στους προσωπικούς της λογαριασμούς, ένιωθε αρκετά αμήχανα και δήλωσε πως πάντα θα στέκεται στο πλευρό των θυμάτων.