Σίγουρος για το μέλλον του στην Παρί ο Γκαλτιέ: «Σχεδιάζω ήδη την επόμενη σεζόν»

Κριστόφ Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ/ ©Intime

Σίγουρος για το μέλλον του στην Παρί ο Γκαλτιέ: «Σχεδιάζω ήδη την επόμενη σεζόν»

Κώστας Τόπας 15:23 - 20.04.2023

Αν και πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την απόλυσή του, ο Κρίστοφ Γκαλτιέ ξεκαθάρισε ότι σχεδιάζει ήδη τη νέα σεζόν της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αποκλεισμός στο Champions League από την Μπάγερν και από το Κύπελλο κόντρα στη Μαρσέιγ έχουν βάλει στο στόχαστρο τους Κριστόφ Γκαλτιέ και Λουίς Κάμπος. Φαίνεται ότι η κατάκτηση της Ligue 1 δεν θα είναι αρκετή, αλλά ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει προσκολλημένος στον ρόλο του.

«Δουλεύω με τον Λουίς Κάμπος για να σχεδιάσουμε την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές για να την βελτιώσουμε και να έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και ισορροπία στον τρόπο παιχνιδιού μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Γκαλτιέ, ενόψει της αναμέτρησης με την Ανζέ.

Με τρία χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο κινδυνεύει ο Γκαλτιέ για τα ρατσιστικά σχόλια
LIGUE 1

13:53 - 19.04.2023

Με τρία χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο κινδυνεύει ο Γκαλτιέ για τα ρατσιστικά σχόλια

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κρίστοφ Γκαλτιέ κινδυνεύει μέχρι και με τρία χρόνια φυλάκισης αλλά και πρόστιμο για τις ρατσιστικές φράσεις που χρησιμοποίησε για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Νις.

«Στις σκέψεις μου είναι να είμαι προπονητής της Παρί την επόμενη σεζόν. Δουλεύαμε πάνω σε αυτό για εβδομάδες και την περασμένη εβδομάδα το κάναμε με πιο συγκεκριμένο τρόπο. Κοιτάζω το μέλλον. Έχω πολλή δουλειά να κάνω σε αυτό το θέμα», επέμεινε ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η σεζόν είναι καλύτερη από όσο φαίνεται: «Όταν τελειώσει η πορεία κάνουμε μια αξιολόγηση με τον Λουίς Κάμπος και τον πρόεδρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μια μοναδική σεζόν, με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ενδιάμεσα».

«Είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια που απομένουν για να κερδίσω το πρωτάθλημα. Ξέρω τη σημασία αυτού του τίτλου», κατέληξε ο προπονητής των Παριζιάνων.