Μπρούνα Μπιανκάρντι: Ποια είναι η 28χρονη influencer που περιμένει το παιδί του Νεϊμάρ

Μπρούνα Μπιανκάρντι: Ποια είναι η 28χρονη influencer που περιμένει το παιδί του Νεϊμάρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:29 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 19.04.2023

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ περιμένει το πρώτο του παιδί με την Μπρούνα Μπιανκάρντι. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την κοπέλα του Βραζιλιανού σταρ.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ και η κοπέλα του Μπρούνα Μπιανκάρντι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί. 

Ο Βραζιλιανός διεθνής εθεάθη να φιλά την κοιλιά του μοντέλου σε μια σειρά από στιγμιότυπα που κοινοποιήθηκαν από τους λογαριασμούς και των δύο τους στο Instagram

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει ήδη ένα γιο του Ντάβι Λούκα, 12 ετών, με την πρώην κοπέλα του Καρολίνα Ντάντας, μοιράστηκε την ίδια ανάρτηση με τους 208 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.

Παράλληλα με τις γλυκές φωτογραφίες, το ζευγάρι έγραψε μια μεγάλη λεζάντα στα πορτογαλικά για την «όμορφη οικογένειά τους». «Ονειρευόμαστε τη ζωή μας, ξέρουμε ότι είστε εδώ για να ολοκληρώσετε την αγάπη μας, αφήστε τις μέρες μας να είναι πολύ χαρούμενες», έγραφαν στη λεζάντα της ανάρτησης.

Για τον 31χρονο αστέρα του ποδοσφαίρου γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον, αλλά για την κοπέλα του δεν είναι τόση γνωστή στο ευρύ κοινό. Πάμε να μάθουμε κάποια πράγματα για την Μπρούνα Μπιανκάρντι. 

Η 28χρονη είναι influencer και παράλληλα ασχολείται και με το μόντελινγκ. Επίσης έχει περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Η Μπιανκάρντι είναι από τη Βραζιλία από τη περιοχή του Σάο Πάολο. Ωστόσο είναι επιχειρηματίας, καθώς έχει δική της μάρκα ρούχων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2021, αλλά κράτησε τη σχέση του κρυφή για πολλούς μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.