Αποκαλύφθηκε ο διάλογος Βλαχοδήμου - Σμιντ: «Μην με απειλείς θα φύγω, δεν έφταιγα εγώ»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Αποκαλύφθηκε ο διάλογος Βλαχοδήμου - Σμιντ: «Μην με απειλείς θα φύγω, δεν έφταιγα εγώ»

Κώστας Τόπας 11:59 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 24.08.2023

Το φως της δημοσιότητας είδε ο διάλογος μεταξύ Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος λίγο έλειψε να οδηγήσει τον Έλληνα κίπερ στην έξοδο από την Μπενφίκα.

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα βρίσκεται στον αέρα, καθώς ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Γερμανός τεχνικός να τον αφήσει εκτός αποστολής στην αναμέτρηση των «αετών» με την Εστρέλα Αμαδόρα.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσε από τους «αετούς», καθώς η κατάστασή του στον πορτογαλικό σύλλογο συνεχίζει να επιδεινώνεται, τελικά ο Βλαχοδήμος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και επιθυμεί να παραμείνει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, έπειτα και από τη συμφιλίωσή του με τον προπονητή του, Ρότζερ Σμιντ.

Λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο μεταξύ των δύο, η πορτογαλική «cmjornal.pt», έφερε στο φως της δημοσιότητας τον διάλογο μεταξύ Οδυσσέα Βλαχοδήμου και Ρότζερ Σμιντ. Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Ody» τα έβαλε με τον προπονητή του, ο οποίος τον κατηγόρησε για την ήττα της Μπενφίκα από την Μποαβίστα λέγοντας του χαρακτηριστικά πως: «Δεν νιώθω ένοχος. Αν έφταιγα εγώ, φταίνε και οι επιθετικοί. Επίσης πριν με κατηγορήσεις στον Τύπο, μίλα πρώτα μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κίπερ στον Σμιντ ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Αυτό θα το κρίνω εγώ, εσύ πρέπει να υπακούς».

Στη συνέχεια της συνομιλίας τους, ο Βλαχοδήμος του ξεκαθάρισε ότι: «Είμαι εδώ για πολλά χρόνια και πάντα σεβόμουν τους παίκτες. Αν συνεχίσεις να μου μιλάς έτσι θα φύγω από την ομάδα», με τον Σμιντ του να του λέει: «Ε φύγε τότε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν βασικός στην Μπενφίκα από τότε που έφτασε στο «Ντα Λουζ», το 2018/2019 και μετράει 223 αγώνες με την πορτογαλική ομάδα, ενώ πέρυσι ο 29χρονος Έλληνας πορτιέρε πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πορτογαλική ομάδα για 38η φορά στην ιστορία του συλλόγου και πρώτη μετά το 2019.