Ο Βλαχοδήμος τελικά μπορεί να μείνει στη Μπενφίκα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Printscreen

Ο Βλαχοδήμος τελικά μπορεί να μείνει στη Μπενφίκα

Sportal newsroom 14:35 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 23.08.2023

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα αν και τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι τελικά υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα.

Το σίριαλ του Οδυσσέα Βλαχοδήμου καλά κρατεί με τις νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στο σύλλογο έπειτα και από τη συμφιλίωσή του με τον προπονητή του, Ρόγκερ Σμιντ

Η Μπενφίκα ζητάει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με την πορτογαλική «O Jogo» και αυτό κάνει την αποχώρησή του πιο περιπλοκή. Την κατάσταση έχει κάνει ακόμα πιο μπερδεμένη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επικείμενη συμφωνία της με τον Τούρκο τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε Αλτάι Μπαγιντίρ, ο οποίος πέρασε χτες (22/8) ιατρικά στη χώρα μας. 

Έτσι πλέον κατά πάσα πιθανότητα βγήκε εκτός ένας από τους βασικούς πιθανούς προορισμούς για τον 29χρόνο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε και τη δυνατότητα να δώσει και τα απαιτούμενα χρήματα. 

Οπότε για την ώρα ο Άγιαξ παραμένει η μόνη ομάδα που να μπορεί να δώσει το ποσό που απαιτεί η Μπενφίκα και ταυτόχρονα να αποτελεί δελεαστικό προορισμό για τον Έλληνα διεθνή.

Αυτά τα δεδομένα κάνουν συνεπώς πιθανή την περίπτωση της παραμονής του Βλαχοδήμου στους «Αετούς», τουλάχιστον μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο «Ody» θα ξανά κερδίσει τη θέση του βασικού, δίνοντας έτσι ταυτόχρονα μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της, τον Ανατόλι Τρουμπίν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.