Ντεμπούτο για τον Βλαχοδήμο στο ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Ντεμπούτο για τον Βλαχοδήμο στο ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Άστον Βίλα

Κώστας Τσιακλής 15:16 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 05.11.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η στιγμή που περίμενε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έφτασε αφού θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Άστον Βίλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από έξι αγωνιστικές κόντρα στο σύνολο του Ουνάι Έμερι που με βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και με ενδεχόμενη νίκη θα περάσει προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Ο Κούπερ ψάχνει τον τρόπο να επαναφέρει την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα και μια από τις αλλαγές που κάνει είναι αυτή στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αφού επιλέχθηκε να είναι στη βασική ενδεκάδα, αφήνοντας τον πάγκο τον Ματ Τέρνερ που είχε πάρει φανέλα βασικού στα προηγούμενα ματς.

Ο Έλληνας γκολκίπερ θα έχει για συνεργάτες στην άμυνα τους Άινα, Νιακατέ, Μουρίγιο και Τόφολο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ντομίνγκεζ, Μανγκαλά και Σανγκαρέ ενώ στην επίθεση είναι οι Γκιμπς-Γουάιτ, Ελάνγκα και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τάιβο Αβονίγι.

Ελληνικό χρώμα στην Premier League είχε και το Σάββατο αφού Κωνσταντίνος Μαυροπάνος και Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν βασικοί για Γουέστ Χαμ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο πρώτος δεν τα πήγε πολύ καλά στο πρώτο του ξεκίνημα φέτος στο πρωτάθλημα αφού σημείωσε αυτογκόλ στην ήττα με 3-2 από την Μπρέντφορντ. Ο δεύτερος τα πήγε σαφώς καλύτερα αφού κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του λύγισε τη Γουλβς και πήρε την πρώτη της νίκη στην Premier League.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!