Τα παιδιά του Βλαχοδήμου παρακολούθησαν το ντεμπούτο του στην Premier League (pic)

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

© PrtScr

Τα παιδιά του Βλαχοδήμου παρακολούθησαν το ντεμπούτο του στην Premier League (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:08 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 06.11.2023

Η οικογένεια του Οδυσσέα Βλαχοδήμου παρακολούθησε από κοντά το ντεμπούτο του διεθνή τερματοφύλακα με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχτηκε την Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0, βάζοντας τέλος σε ένα σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος στο ντεμπούτο του έδειξε σταθερότητα και κράτησε το μηδέν πίσω.

Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του 29χρονου διεθνή τερματοφύλακα, Έλενα, μέσα από το instagram, σύσσωμη η οικογένεια έδωσε το παρών στο «Σίτι Γκράουντ» με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση. 

Όπως είναι λογικό, την παράσταση... έκλεψαν τα δύο μικρά παιδιά του έμπειρου πορτιέρε, τα οποία έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον πατέρα τους αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5', με τον Άινα να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Τόφολο και να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση, πετυχαίνοντας το 1-0.

Με αυτό το γκολ, η Νότιγχαμ έφτασε τα τέσσερα στο πρώτο πεντάλεπτο των αγώνων και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα σε αυτό το διάστημα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανγκαλά δοκίμασε το πόδι του αρκετά μέτρα μακριά απ' την περιοχή, με τον Μαρτίνεζ να αποκρούει, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε τη γραμμή και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων.

Η Νότιγχαμ αν και πιέστηκε, κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0 μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη που την απομακρύνει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!