Η Νότιγχαμ επέστρεψε στις νίκες με σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Άστον Βίλα στο ντεμπούτο του Βλαχοδήμου

Η Νότιγχαμ επέστρεψε στις νίκες με σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Άστον Βίλα στο ντεμπούτο του Βλαχοδήμου

Ιάσονας Τσίλης 18:01 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 05.11.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Άστον Βίλα με 2-0. Βασικός ο Βλαχοδήμος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχθηκε την Άστον Βίλα για την 11η αγωνιστική της Premier League και πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0, βάζοντας τέλος σε ένα σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5'με τον Άινα να γίνεται αποδέκτης της πάσας του Τόφολο και να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση, πετυχαίνοντας το 1-0.

Με αυτό το γκολ, η Νότιγχαμ έφτασε τα τέσσερα στο πρώτο πεντάλεπτο των αγώνων και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα σε αυτό το διάστημα.

Ο Βλαχοδήμος έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στο 36' σε σουτ του Ζανιόλο και με αυτό τον τρόπο συστήθηκε στο Αγγλικό κοινό.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μανγκαλά δοκίμασε το πόδι του αρκετά μέτρα μακριά απ' την περιοχή, με τον Μαρτίνεζ να αποκρούει, όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε τη γραμμή και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων.

Εξάρα για τη Σίτι κόντρα στην Μπόρνμουθ - Ήττα για τη Γουέστ Χαμ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, έσωσε την ισοπαλία η Μπράιτον
PREMIER LEAGUE

19:00 - 04.11.2023

Εξάρα για τη Σίτι κόντρα στην Μπόρνμουθ - Ήττα για τη Γουέστ Χαμ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, έσωσε την ισοπαλία η Μπράιτον

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 6-1 την Μπόρνμουθ και επέστρεψε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε πριν το ματς από τον Ολυμπιακό ενώ η Μπράιτον έσωσε τον βαθμό κόντρα στην Έβερτον.

Η Νότιγχαμ αν και πιέστηκε, κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0 μέχρι το τέλος και να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη που την απομακρύνει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!