Βόκολος: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη - Ικανοποιητική η βαθμολογική συγκομιδή μας»

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Βόκολος: «Δεχθήκαμε δύο γκολ από λάθη - Ικανοποιητική η βαθμολογική συγκομιδή μας»

Κώστας Τσιακλής 20:34 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 04.12.2023

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη που έκανε. Παράλληλα είπε πως η βαθμολογική συγκομιδή της Λαμίας είναι ικανοποιητική.

Ή δράση στην 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (04/12) με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα. Ο «δικέφαλος» είχε κέφια και πανηγύρισε μια άνετη νίκη με 3-0, χάρη σε τέρματα των Κωνσταντέλια, Ράφα και Σάστρε.

Με τη νίκη του ο ΠΑΟΚ ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση με 29 βαθμούς και είναι στο -2 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη η Λαμία έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα και ανέφερε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της, δεχόμενη έτσι τα δύο πρώτα γκολ. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός είπε πως η βαθμολογική συγκομιδή της Λαμίας είναι ικανοποιητική. Συγκεκριμένα ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε τα εξής: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ, ειδικά σε αυτή την περίοδο που βρίσκεται. Θεωρώ πως το δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που γνωρίζουμε. Το παραμικρό λάθος με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ το πληρώνεις. Δεχτήκαμε έτσι, με τον τρόπο αυτό δύο γκολ. Συνεχίζουμε έχουμε δρόμο μπροστά μας. Δεν μπορώ να κοιτάξω τη βαθμολογία. Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ικανοποιητική συγκομιδή, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας».