Λουτσέσκου: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς - Τοπ ποδοσφαιριστής ο Μάρκος Αντόνιο»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς - Τοπ ποδοσφαιριστής ο Μάρκος Αντόνιο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:11 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 04.12.2023

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία (3-0).

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία και πήρε τη νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των Κωνσταντέλια (27΄), Ράφα (43΄) και Σάστρε (57΄), στην αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μεγάλο κέρδος εκτός από τη νίκη και η επιστροφή του Μάρκος Αντόνιο, που πήρε χρόνο συμμετοχής.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει την πετυχημένη μετάβαση της ομάδας από Ευρώπη σε Ελλάδα, αλλά και το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Για την πετυχημένη μετάβαση της ομάδας από ευρωπαϊκό σε ελληνικό ματς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη σημερινή προσπάθεια και το κίνητρο των ποδοσφαιριστών, ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, πρέπει να τις κάνεις γκολ. Η Λαμία είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, είναι στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν την έξοδό της στα play-off».

Για τον πρώτο γύρο της λίγκας: «Είναι φανταστική η αίσθηση για εμάς, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε στην πρώτη ημέρα προετοιμασίας την κατάσταση που θα βρισκόμασταν σήμερα. Αυτό ισχύει μόνο για σήμερα, από αύριο πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Ρεκόρ κι αποθέωση στην Τούμπα για τον «μαύρο πάνθηρα» Κωνσταντέλια - Σκόραρε ξανά στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:34 - 04.12.2023

Ρεκόρ κι αποθέωση στην Τούμπα για τον «μαύρο πάνθηρα» Κωνσταντέλια - Σκόραρε ξανά στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες (pics)

Ο Κωνσταντέλιας με ωραία εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία. Έδωσε ασίστ στον Σάστρε για το 3-0, βρήκε ξανά δίχτυα ο Ράφα Σοάρες!

Για το ντεμπούτο του Μάρκος Αντόνιο: «Χρειάζεται χρόνο για να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του, να αναπτύξει γρηγορότερο ρυθμό, δεν είναι εύκολο απουσιάζοντας να επανέλθεις σε αυτό το σημείο. Είναι τοπ ποδοσφαιριστής όπως ξέρουν όλοι ο Μάρκους, δεν χρειάζεται πίεση».