Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο

Γιαννάκης - Σβαμπ

i

© PrtScr

Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο

Sportal newsroom 16:16 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 04.12.2023

Παγκόσμιο viral έγινε μέσα από τα social media η παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην αγκαλιά του Στέφαν Σβαμπ, κατά την παρουσίαση των ομάδων στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Ο μικρός Γιαννάκης έχει προκαλέσει συγκίνηση με την αγνή αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Μετά την εμφάνισή του στην OPAP Arena για το «ντέρμπι δικεφάλων» και το φιλί του Ραζβάν Λουτσέσκου, βίωσε μια αξέχαστη εμπειρία στην αναμέτρηση της Τούμπας απέναντι στον Πανσερραϊκό, που έκανε το «γύρο του κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Στέφαν Σβαμπ, κατά την παρουσίαση των ομάδων μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον μικρό Γιαννάκη στην αγκαλιά του, σε μια πολύ όμορφη κίνηση που έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα από το twitter. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, αφού χαιρέτησε όλους τους ποδοσφαιριστές, παρακολούθησε την ευρεία νίκη της ομάδας του. 

Το βίντεο από αυτή τη συγκινητική στιγμή, έφτασε σε κάθε γωνιά της γης. Μεταξύ άλλων κοινοποιήθηκε από τον λογαριασμό «Figen» , που αριθμεί ένα εκατομμύριο followers. Η απήχηση που είχε ήταν εντυπωσιακή, με τις προβολές του συγκεκριμένου tweet να ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια και τα σχόλια για την κίνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι αποθεωτικά. 

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός Γιαννάκης είχε βραβευτεί στην τελετή των βραβείων ΠΣΑΠΠ και με τις δηλώσεις του συγκλόνισε, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγνής, ποδοσφαιρικής αγάπης.

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».