«Πάρτι» στο Twitter για το τεράστιο μπουφάν αξίας 2.000 ευρώ του Ίαν Ράιτ: «Μοιάζει με περιτύλιγμα»

Ίαν Ράιτ

i

PrtScr

«Πάρτι» στο Twitter για το τεράστιο μπουφάν αξίας 2.000 ευρώ του Ίαν Ράιτ: «Μοιάζει με περιτύλιγμα»

Sportal newsroom 14:01 - 04.12.2023

Το τεράστιο χειμερινό μπουφάν του Ίαν Ράιτ τράβηξε την προσοχή των θεατών, οι οποίοι έσπευσαν στο Twitter για να το σχολιάσουν.

Οι προσπάθειες του Ίαν Ράιτ να κρατηθεί ζεστός κατά τη διάρκεια της κάλυψης του Κυπέλλου Αγγλίας από το ITV την Κυριακή (03/12) οδήγησαν πολλούς οπαδούς να κοροϊδέψουν τον θρύλο της Άρσεναλ. Ο 60χρονος σήμερα, Ράιτ, εμφανίστηκε σε ζωντανή μετάδοση, πριν τον αγώνα της Ίστλεϊ με τη Ρέντινγκ με ένα τεράστιο χειμωνιάτικο μπουφάν.

Ο Ράιτ φορούσε ένα παλτό που κυκλοφόρησε ως μέρος μιας συνεργασίας μεταξύ της Moncler και της adidas, που κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ και ήταν σίγουρα εντυπωσιακό. Οι θαυμαστές του στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν το ντύσιμό του, κοροϊδεύοντας το μέγεθος και το σχέδιο του παλτό.

Άλλοι φάνηκαν να εκτιμούν πραγματικά το ντύσιμο, γράφοντας «απόλυτος σεβασμός στο παλτό του Ίαν Ράιτ», ενώ ένας άλλος το χαρακτήρισε «σκέτη ομορφιά». Ωστόσο, η κριτική συνεχίστηκε από ορισμένους, οι οποίοι σύγκριναν το μπουφάν του με περιτύλιγμα συσκευασίας.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!