Οι παίκτες της Έβερτον σκέφτονται να καταγγείλουν τη δική τους ομάδα!

Έβερτον

i

PrtScr

Οι παίκτες της Έβερτον σκέφτονται να καταγγείλουν τη δική τους ομάδα!

Κώστας Τόπας 10:53 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 04.12.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Έβερτον είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την διοίκηση αλλά και με την απόφαση της Premier League για την ποινή των δέκα βαθμών. Το ενδεχόμενο ορισμένων να αντιμετωπίσουν περικοπές μισθών, λόγω ενδεχόμενου υποβιβασμού είναι ορατό. Γι' αυτό και υπάρχει σύγχυση στα αποδυτήρια του «Γκούντισον Παρκ».

Η οργή κυριαρχεί μεταξύ των παικτών της Έβερτον καθώς διερευνούν επιλογές για ανάκτηση μέρους των αποδοχών τους σε περίπτωση υποβιβασμού λόγω της ποινής των δέκα βαθμών που επιβλήθηκε στον σύλλογο. Σύμφωνα με τη «Sun», η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο για σημαντικές μειώσεις στους μισθούς, ακόμη και έως και 50%, εάν αυτή η κύρωση για οικονομικές παραβιάσεις επηρεάσει αρνητικά τη θέση τους στον πίνακα.

Οι παίκτες έχουν έρθει σε επαφή με τους ατζέντηδες και τις νομικές ομάδες τους για να αξιολογήσουν εάν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν αποζημίωση για τον υποβιβασμό. Η πηγή έγκειται στο γεγονός ότι οι βαθμοί κερδήθηκαν στο γήπεδο, αλλά είναι οι ενέργειες του συλλόγου και η απόφαση μιας ανεξάρτητης επιτροπής που θα τους κοστίσει αυτούς τους βαθμούς που κέρδισαν με κόπο.

Αυτή η υπόθεση θέτει μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον προπονητή, Σον Ντάις και την ομάδα του στην Premier League. Οι παίκτες θα μπορούσαν να αναζητούν οικονομικές αναπροσαρμογές με τον σύλλογο, αλλά η πολυπλοκότητα έγκειται στη νομιμότητα των υφιστάμενων συμβολαίων. Οποιαδήποτε τροποποίηση στις μισθολογικές συμφωνίες θα απαιτούσε συναίνεση, μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση εάν αφορά την EFL (Αγγλική Ποδοσφαιρική Λίγκα).

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Έβερτον έχει ήδη συμπεριλάβει ρήτρες μείωσης μισθών στην πλειονότητα των συμβολαίων των πιο σημαντικών παικτών της, πολλοί από τους οποίους λαμβάνουν μισθούς άνω των 100.000 λιρών την εβδομάδα. Η κατάσταση παραμένει ρευστή καθώς οι παίκτες προσπαθούν να προστατεύσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα εν μέσω των επιπλοκών που προκύπτουν από την ποινή των πόντων.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!