Ρεκόρ κι αποθέωση στην Τούμπα για τον «μαύρο πάνθηρα» Κωνσταντέλια - Σκόραρε ξανά στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες (pics)

Ρεκόρ κι αποθέωση στην Τούμπα για τον «μαύρο πάνθηρα» Κωνσταντέλια - Σκόραρε ξανά στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ο Ράφα Σοάρες (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:34 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 04.12.2023

Ο Κωνσταντέλιας με ωραία εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία. Έδωσε ασίστ στον Σάστρε για το 3-0, βρήκε ξανά δίχτυα ο Ράφα Σοάρες!

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Λαμία.

Ο 20χρονος άσος του «Δικεφάλου» έπαιξε σε ελεύθερο ρόλο και στο 21' με ωραία εκτέλεση από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοσέλεφ για το 1-0.

Ο Κωνσταντέλιας έτσι έφτασε τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα. Είχε να σκοράρει από τον αγώνα στις 24 Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου σημείωσε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 3-1. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με το γκολ κόντρα στη Λαμία έκανε ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Την περασμένη σεζόν σταμάτησε στα δύο τέρματα σε 21 συμμετοχές, ενώ είχε κι ένα στο κύπελλο.

Έχει κάνει ήδη ρεκόρ καριέρας την τρέχουσα σεζόν με πέντε γκολ, αφού πέτυχε και δύο στα προκριματικά του Europa Conference League κόντρα σε Μπεϊτάρ και Χαρτς.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Κωνσταντέλια, ο οποίος στο 57' έδωσε και την ασίστ στον Σάστρε. Αυτή ήταν η τρίτη ασίστ του Έλληνα άσου, ο οποίος πέρσι είχε έξι. Ο Ισπανός με δεξί σουτ έκανε το 3-0 κι αυτό είναι το πρώτο του γκολ φέτος. 

Να σημειωθεί ότι όπως και στα Γιάννινα ο Κωνσταντέλιας, ο οποίος έχει δηλώσει ότι του αρέσουν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, πανηγύρισε το 1-0 με την χαρακτηριστική κίνηση ενός υπερήρωα της Marvel. Συγκεκριμένα, σταύρωσε τα χέρια του, το περίφημο «Wakanda Forever» του Black Panther.

  Ιδιαίτερη μέρα, όμως και για τον Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έχει πάρει στα τρία τελευταία ματς φανέλα βασικού, αφού ο Μπάμπα ήταν τιμωρημένος με τον Πανσερραϊκό κι έλειψε και στη Γερμανία με την Άιντραχτ, όπως και στο παιχνίδι με τη Λαμία, λόγω τραυματισμού. Στο 43' με πλασέ από κοντά πέτυχε το 2-0 κι αυτό ήταν το δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος που σκόραρε. Στον αγώνα με τους Σερραίους στην Τούμπα διαμόρφωσε με δυνατό σουτ το τελικό 5-0.

Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:16 - 04.12.2023

Ο μικρός Γιαννάκης και η αγκαλιά του Σβαμπ στην Τούμπα «ταξίδεψαν» σε ολόκληρο τον κόσμο

Παγκόσμιο viral έγινε μέσα από τα social media η παρουσία του μικρού Γιαννάκη στην αγκαλιά του Στέφαν Σβαμπ, κατά την παρουσίαση των ομάδων στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση και τους πανηγυρισμούς των παικτών του ΠΑΟΚ: