Βόκολος: «Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας»

Ο Λεωνίδας Βόκολος.

i

©intime

Βόκολος: «Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας»

Sportal newsroom 23:00 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 04.09.2023

Την δυσκολία του αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά την δουλειά που έχει «μπροστά» της η Λαμία, τόνισε ο προπονητής των Φθιωτών, Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι «η ομάδα πρέπει να δουλέψει πάνω στα λάθη της».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου: 

Σχόλιο για το παιχνίδι: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζαμε τη δυναμική και την ποιότητα του Ολυμπιακού. Είχα πει στα παιδιά πως και το παραμικρό λάθος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε 2 γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο δρόμος είναι ανηφορικός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας».

Για το ότι έπαιξε επιθετικά: «Δεν παίξαμε πολύ ανοιχτά και επιθετικά. Ήμασταν συμπαγείς. Δεν είμαι προπονητής που παίζω αμυντικά ή επιθετικά. Στο α' μέρος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο καλά στο σκορ και να είχαμε βάλει ένα γκολ. Όμως έτσι είναι τα πράγματα».

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Λαμία με όργια του Φορτούνη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 03.09.2023

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Λαμία με όργια του Φορτούνη

Το «τρία στα τρία» έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, επικρατώντας εντός έδρας με 4-0. Οι Πειραιώτες μπορεί να έπαιξαν… σβηστά, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να διατηρήσουν το αήττητο τους τη φετινή σεζόν, χάρη στον εξαιρετικό Φορτούνη.

Για το περιστατικό της αλλαγής στην αλλαγή με Λόνγκο και Ακούνια: «Δεν νομίζω ότι κατέρρευσε η ομάδα. Φοβηθήκαμε ότι είχε πρόβλημα στα πλευρά ο Λόνγκο και βγήκε έξω και έτσι ήμασταν με 10 παίκτες - που δεν θα έπρεπε να είμαστε - και ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που εκμεταλλεύεται τις υπεραριθμίες. Αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια των παιδιών. Συνεχίζουμε. Χαμηλά το κεφάλι και πολλή δουλειά»