«Aπέρριψε πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Αμούζου η Άντερλεχτ»

Φράνσις Αμούζου

i

©printscreen

«Aπέρριψε πρόταση 6,5 εκατομμυρίων ευρώ του Ολυμπιακού για Αμούζου η Άντερλεχτ»

Αρνητική ήταν η απάντηση της Άντερλεχτ σε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Φράνσις Αμούζου σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalkrant.com, με τους Βέλγους να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες κατέθεσαν προσφορά που άγγιζε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την ενίσχυση του και έτσι παράλληλα με την προσπάθεια του για απόκτηση φορ, «ρίχνει το βάρος» και στην εύρεση ενός ποιοτικού εξτρέμ. Υπό αυτά τα δεδομένα, οι Βέλγοι αναφέρουν ότι, το ήδη υπαρκτό ενδιαφέρον για τον Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ, έχει μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση, που φτάνει μάλιστα τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα voetbalkrant.com, η Άντερλεχτ ζητά το ποσό των 8 εκατομμυρίων για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και δεν συζητά με οποιαδήποτε άλλο, χαμηλότερο ποσό. Μάλιστα εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός δύσκολα θα επανέλθει για την περίπτωση του και θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Ο Αμούζου, αν και έκλεισε πρόσφατα τα 24 του χρόνια, έχει αγωνιστεί ήδη 208 φορές με την φανέλα της Άντερλεχτ, έχοντας σημειώσει 22 γκολ και 28 ασίστ. Εξάλλου αποτελεί και «προϊόν» των ακαδημιών της βελγικής ομάδας.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού, με τα ονόματα των Καράνσα και Γιόβετιτς να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο. Η πρόταση των «Πειραιωτών» στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον, για τον Αργεντίνο φορ, δεν καλύπτει τα θέλω των Αμερικανών και έτσι το όνομα του έμπειρου, Στέφαν Γιόβετιτς, μπαίνει σε πρώτο πλάνο.