Ολυμπιακός: Ξενύχτι για να κλείσει τον φορ - Σε πρώτο πλάνο ο Καράνσα!

Χουλιάν Καράνσα

i

© Photo by Randy Litzinger/Icon Sportswire via Getty Images

Ολυμπιακός: Ξενύχτι για να κλείσει τον φορ - Σε πρώτο πλάνο ο Καράνσα!

Διονύσης Βερβελές 00:04 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 04.09.2023

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Φιλαδέλφια Ουνιόν συνεχίζονται πυρετωδώς για την περίπτωση του Χουλιάν Καράνσα. Η εναλλακτική λύση και η επιθυμία των Πειραιωτών να κλείσουν τον φορ μέχρι την διορία της ευρωπαϊκής λίστας.

Όλο το βάρος στην περίπτωση του Χουλιάν Καράνσα έχει ρίξει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή, συνέχισαν τις συζητήσεις τους με την Φιλαδέλφια Ουνιόν, για να αποσπάσουν το «ναι» της και ο 23χρονος Αργεντίνος φορ, να ταξιδέψει για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Στόχος των Πειραιωτών, είναι τη Δευτέρα να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, ώστε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Europa League.

Ο Καράνσα είναι φορ που αρέσει σε Κορδόν και Μαρτίνεθ και οι επαφές, προφανώς και δεν άρχισαν χθες βράδυ. Το πρότζεκτ του δείχνει ελκυστικό, στα 23 του, Αργεντίνος, με τρεις να παίζουν το βράδυ της Κυριακής για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία. Έσε, Ορτέγα και Φρέιρε, με την… παρέα να έχει μεγάλες πιθανότητες να μεγαλώσει.

Ο παίκτης είναι θετικός να μετακομίσει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Έχει πιέσει και ο ίδιος, ωστόσο η ομάδα του δείχνει να αξιώνει ένα μεγάλο ποσό και να βάζει δυσκολίες στους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός μάλιστα την Κυριακή, κατέθεσε και βελτιωμένη πρόταση στην Φιλαδέλφια Ουνιόν που καλείται να αποφασίσει. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο φαίνεται πως θα υπάρξει… ξενύχτι των στελεχών του, ώστε να «κλείσει» ο επόμενος φορ του Ολυμπιακού.

Οι επόμενες ώρες φέρνουν την εξέλιξη, με τον Κορδόν όπως επίσημάναμε και το πρωί της Κυριακής, να θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Λαμία με όργια του Φορτούνη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 03.09.2023

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, 4-0 τη Λαμία με όργια του Φορτούνη

Το «τρία στα τρία» έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία, επικρατώντας εντός έδρας με 4-0. Οι Πειραιώτες μπορεί να έπαιξαν… σβηστά, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να διατηρήσουν το αήττητο τους τη φετινή σεζόν, χάρη στον εξαιρετικό Φορτούνη.

Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για να «κλειδώσει» τη συμφωνία με τον Καράνσα. Μετράει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή που δείχνει να έχει «ψηθεί», ώστε να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κρίσιμες ώρες, με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή να «καίγεται» για φορ, χωρίς να αποκλείεται και οποιαδήποτε έκπληξη. Οι Πειραιώτες άλλωστε, έχουν δείξει διαχρονικά πως αρκετές φορές «χτύπησαν» στο τέλος.