Πασχαλάκης: «Δεν γνωρίζω το ταβάνι του Ολυμπιακού - Ελπίζω να είναι ψηλό»

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Πασχαλάκης: «Δεν γνωρίζω το ταβάνι του Ολυμπιακού - Ελπίζω να είναι ψηλό»

Μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία (4-0), ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ταβάνι της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο... κεφάτος Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λαμία (4-0) κι έκανε το 3/3 στην Stoiximan Super League. Με γκολ των Μασούρα, Φορτούνη, Ελ Κααμπί κι ένα αυτογκόλ του Βασιλαντωνόπουλου, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πως διανύει εξαιρετική περίοδο, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ταβάνι του Ολυμπιακού το οποίο δεν γνωρίζει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Διαχείριση γίνεται στην ομάδα, ειδικά με τα νέα παιδιά. Το ταβάνι μας δεν το γνωρίζω, ελπίζω να είναι πολύ ψηλό, έχουμε παίκτες με πολύ ταλέντο και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί και να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Θεωρητικά ήταν στόχος η είσοδος στους ομίλους του Europa League, απλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παλεύει για να μπει στους ομίλους, θα έπρεπε να έχουμε καταφέρει σαν σύλλογος και σαν χώρα να έχουμε περισσότερους βαθμούς για να μπαίνουν απευθείας οι ομάδες στους ομίλους του Champions League και όχι του Europa. Όσον αφορά στον στόχο που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς, μπήκαμε με πολλή προσπάθεια στους ομίλους και θεωρώ πως γίνονται θετικά βήματα, μικρά και μεθοδευμένα».

Aνατροπή και... Γιόβετιτς για Ολυμπιακό

Έτοιμος να πετάξει για Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μαυροβούνιος φορ, Στέφαν Γιόβετιτς. Αν δεν αλλάξει κάτι άλλο δραματικά ως τα ξημερώματα, ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα θα φέρει τον Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ, ήταν και αυτός στη λίστα των Πειραιωτών και από τη στιγμή που δεν προχωρούν δύο περιπτώσεις που δεδομένα ήταν σε προτεραιότητα (Μιρ και Καράνσα), η ομάδα δεν θα μείνει έτσι. 

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:44 - 03.09.2023

Ποια μεγάλα ντέρμπι έρχονται αμέσως μετά τη διακοπή

Μετά το τέλος της 3ης αγωνιστικής στη Super League οι ομάδες πρόκειται να κάνουν ένα διάλειμμα, αφού ακολουθούν οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων. Πότε αναμένεται να επιστρέψουν στη δράση του πρωταθλήματος και ποιες είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν την 4η αγωνιστική;

Η απόφαση να αποκτηθεί φορ είναι ειλημμένη και έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιόβετιτς το μεσημέρι πιθανότατα θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.