Η αποστολή του Βόλου για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - Εκτός έμειναν οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

Κώστας Μπράτσος

i

©intime

Η αποστολή του Βόλου για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» - Εκτός έμειναν οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:42 - 29.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 29.04.2023

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Κώστα Μπράτσο να ανακοινώνει την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Φάληρο κι από την οποία λείπουν οι Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς.

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το ματς του Βόλου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (30/4, 20:00), για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός του Βόλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος και Οζέγκοβιτς οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, όμως στην αποστολή επέστρεψε ο Τάχατος καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα.

Μπέος: «Μπήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων - Θα παλέψουμε το ίδιο και τη νέα σεζόν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:13 - 27.04.2023

Μπέος: «Μπήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων - Θα παλέψουμε το ίδιο και τη νέα σεζόν»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας για τη φετινή πορεία των Θεσσαλών.

Η ομάδα της Θεσσαλίας προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη της πέμπτης θέσης η οποία εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όντας στο -7 πλέον από τον Άρη.

Στη 19μελή αποστολή του Βόλου συμμετέχουν οι: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές και Τσιρίνος