Η αποστολή του «μισού» Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΝΠΣ Βόλος

i

© Intime

Η αποστολή του «μισού» Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 20:06 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 07.05.2023

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά τη λήξη της προπόνησης ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς στο «Πανθεσσαλικό» (8/5, 21:00).

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Πανθεσσαλικό». Μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στους «ασπρόμαυρους» (8/5, 21:00), για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League.

Ο τεχνικός του Βόλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπαριέντος, Οζέγκοβιτς, Κότνικ, Γκάγκι, Ντέλετιτς, Σιέλης και Τσιρίνος, οι οποίοι τέθηκαν εκτός μάχης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για «Πανθεσσαλικό» - Εκτός έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:44 - 07.05.2023

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για «Πανθεσσαλικό» - Εκτός έμεινε ο Νέλσον Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» (8/5, 21:00), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην πόλη της Μαγνησίας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη της πέμπτης θέσης η οποία εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, όντας στο -10 πλέον από τον Άρη.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Αυγερινός, Παπαδόπουλος, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Πιρές και Τσελεμπάκης