Η αποστολή του Βόλου για Τούμπα

ΝΠΣ Βόλος

i

© Intime

Η αποστολή του Βόλου για Τούμπα

Ο Βόλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των play offs.

Ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (9/4, 20:30) στην Τούμπα για την τέταρτη αγωνιστική των play offs. Η ομάδα της Θεσσαλίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση, με τον Κώστα Μπράτσο να ανακοινώνει τα μέλη της αποστολής, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι Τσιρίνος και Σι επέστρεψαν έπειτα από την απουσία τους στο ματς της περασμένης αγωνιστικής και την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ (0-1) και θα είναι διαθέσιμοι κόντρα στους «ασπρόμαυρους». Θυμίζουμε, ο 27χρονος επιθετικός του Βόλου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Σι έλειπε από την Ελλάδα με ειδική άδεια, καθώς πρόσφατα έγινε πατέρας.

Ανακοίνωση του Βόλου για τη διαιτησία Σιδηρόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ: «Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Μπένετ;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:54 - 05.04.2023

Ανακοίνωση του Βόλου για τη διαιτησία Σιδηρόπουλου στο ματς με την ΑΕΚ: «Ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Μπένετ;»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στράφηκε για ακόμη μια φορά εναντίον του Στιβ Μπένετ.

Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάχατου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, και Οζέγκοβιτς