Ντέμης: «Γι' αυτό δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου στον Βόλο» (vid)

Ντέμης: «Γι' αυτό δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου στον Βόλο» (vid)

Κώστας Τόπας 08:36 - 06.04.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει την φάση με τον Κώστα Γαλανόπουλο για την οποία ο Βόλος διαμαρτύρεται για πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς στον Βόλο, μετά το γκολ που σημείωσε ο Ορμπελίν Πινέδα στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, η Ένωση παρέμεινε στην κορυφή, ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλοί με ανακοίνωση τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης, διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου, ενώ εξαπέλυσαν και «πυρά» κατά του Στιβ Μπένετ. Στο 85ο λεπτό ο Βόλος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Κώστα Γαλανόπουλου. Συγκεκριμένα ο Ντέλετιτς πήρε την μπάλα εντός περιοχής, πήγε να ντριμπλάρει τον Γαλανόπουλο, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των παικτών και χτύπησε στο χέρι του Έλληνα μέσου. Η φάση ελέγχθηκε από τον VAR, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε τίποτα.

Την φάση αυτή, την σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή εκπομπή «Novasports FC», συμφωνώντας με την απόφαση του Σιδηρόπουλου.

«Η μπάλα πάει στο χέρι του Γαλανόπουλου μετά από κόντρα. Έτσι και αλλιώς εκεί το χέρι... Ξέρεις η άποψή μου για χέρια και πέναλτι, εμένα είναι οτι "δεν δίνουμε". Το χέρι δεν ήταν πάνω από το κεφάλι και επίσης πήγε στο χέρι του Γαλανόπουλου μετά από κόντρα. Η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Γαλανόπουλου νομίζω και μετά στο χέρι του. Ε εντάξει... Δεν το δίνεις. Ήταν καλός ο Σιδηρόπουλος. Ούτε κόβει κανένα πλεονέκτημα αντιπάλου, ούτε τίποτα. Από κόντρα πήγε η μπάλα πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.