Η Super League επέστρεψε: Ισόπαλη ματσάρα με τέσσερα γκολ ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία στην πρεμιέρα!
i

© Intime

Η Super League επέστρεψε: Ισόπαλη ματσάρα με τέσσερα γκολ ανάμεσα σε Βόλο και Λαμία στην πρεμιέρα!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:59 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 18.08.2023

Βόλος και Λαμία πήραν από έναν βαθμό στο παρθενικό παιχνίδι της φετινής Super League, το οποίο περιλάμβανε τέσσερα τέρματα (2-2) και ένα εξαιρετικό φινάλε.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στη φετινή Super League, η Λαμία είδε τον Βόλο να την ισοφαρίζει με απίθανο γκολ του Άλχο (2-2). Είχαν προηγηθεί δύο τέρματα από πλευράς Φθιωτών (Καρλίτος - Σλίβκα) και ένα από μεριάς γηπεδούχων το οποίο σκόραρε ο Σιέλης.

Το πρώτο ημίχρονο στη Μαγνησία τελείως διαφορετικό από το δεύτερο. H φιλοξενούμενη είχε τον πλήρη έλεγχο στο 45λεπτο και μάλιστα πριν τη λήξη του είχε και δοκάρι. Καρλίτος και Τσιλούλης συνεργάστηκαν άψογα στο 45+1’, όμως ο δεύτερος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Προηγουμένως, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε ακόμα εφτά τελικές, εκ των οποίων οι τρεις κατέληξαν στον στόχο.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ισορρόπησε για αρκετή ώρα. Τότε ήρθαν και τα γκολ! Την αρχή έκανε ο Καρλίτος, ο οποίος στο 55ο λεπτό ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τσιλούλης. Γρήγορα ο Σιέλης έκανε το 1-1 με κεφαλιά μέσα στην περιοχή (59’), όμως άλλο τόσο γρήγορα ο Σλίβκα έκανε το 2-1 (61’) υποδεχόμενος τη σέντρα του Καρλίτος που πρωταγωνίστησε και πάλι. Ενώ όλα, λοιπόν, έδειχναν «διπλό», ο Άλχο στις καθυστερήσεις του αγώνα εξαπέλυσε μία «βολίδα» εκτός περιοχής και έφερε το 2-2.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στο 80ο λεπτό του αγώνα, ο Λέικ βρέθηκε απέναντι στον Σιαμπάνη σε ευνοϊκή θέση και είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-3. Ένα σκορ που θα έφερνε τη Λαμία αγκαλιά με το τρίποντο. Όμως ο Ολλανδός έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Βόλου και το 2-1 παρέμεινε.

MVP:

H επιστροφή του Καρλίτος σε επίσημα ματς της Super League ήταν ιδανική. Ο Ισπανός αφενός σούταρε εύστοχα στο πέναλτι που εκτέλεσε και αφετέρου τροφοδότησε τον Σλίβκα για το 2-1. Δυστυχώς για εκείνον, το ντεμπούτο του δεν συνδυάστηκε με νίκη. 

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51' Τάχατος), Τσοκάνης (62' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73' Μωραίτης), Τρουιγιέ (51' Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (51' Τάχατος), Τσοκάνης (62' Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (73' Μωραίτης), Τρουιγιέ (51' Κίτσος), Κόμπα, Ντέλετιτς, Μραζ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE: