Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»

Αχιλλέας Μπέος

i

Αχιλλέας Μπέος / ©intime

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:03 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 18.04.2023

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του ματς με τον Άρη, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», όπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό.

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (23/4, 17:30) στο «Πανθεσσαλικό», ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλίας και τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των play offs. Όπως είχε αποκαλύψει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος πριν λίγο καιρό, οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» δεν θα προμηθευτούν εισιτήρια λόγω των επεισοδίων στο μεταξύ τους ματς της περσινής σεζόν.

Μπέος για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έγινε – Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:57 - 13.04.2023

Μπέος για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έγινε – Ρίχνω την ευθύνη και στον συμπαίκτη του» (vid)

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ για τη συγκλονιστική υπόθεση του βιασμού μιας ανήλικης στο Κολωνάκι για την οποία έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος 33χρονος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: 

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Κυριακή 23/4, {Πανθεσσαλικό). Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές. 

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 2 εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου. Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

 Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. Τα παιδιά έως 14 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ. 

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο».