Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Τα επεισόδια στο Βόλος - Ολυμπιακός

i

© Intime

Εισαγγελική παρέμβαση για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:34 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 05.12.2023

Τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και η προσωρινή διακοπή στο Βόλος - Ολυμπιακός βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Βόλου.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή (3/11), τα οποία οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του Βόλος - Ολυμπιακός, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε προκαταρκτική. Ταυτόχρονα δόθηκε εντολή στην αστυνομία να προσκομίσει όλο το βιντεοληπτικό υλικό στο σύνολο των χώρων του σταδίου. 

Να θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, οι φίλοι του Ολυμπιακού οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στο Πανθεσσαλικό, άρχισαν να πετούν καθίσματα προς τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποιοι εξ αυτών εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. 

Στη συνέχεια, η ένταση συνεχίστηκε έξω από το γήπεδο, ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μία ώρα. 

Να σημειωθεί πως η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της, απαντώντας εμμέσως στην δήλωση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου για εκτεταμένη χρήση χημικών, κάνει λόγο για περιορισμένη χρήση, επιβαλλόμενη, ώστε να προστατευτούν τα όργανα τάξης διότι εκτός του ότι δέχτηκαν επίθεση, απειλήθηκε και ένα όχημα της αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.